Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η γκάφα του Πρετεντέρη στον αέρα ραδιοφωνικής εκπομπής

Η γκάφα του Πρετεντέρη στον αέρα ραδιοφωνικής εκπομπής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Πρετεντέρης, Ραδιόφωνο,

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης είπε να κάνει ένα διάλειμμα από τη συγγραφή βαρυσήμαντων άρθρων και το έριξε στη μουσική αλλά υπέπεσε σε γκάφα.

Κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής του στο ΘΕΜΑ 104,6, ο Γιάννης Πρετεντέρης έβαλε ένα τραγούδι του τεράστιου Μπομπ Ντίλαν με τον τίτλο «the Times they are a-changin’». Έλα όμως που τα μπέρδεψε.

Η φωνή του θρύλου της μουσικής  μάλλον συνεπήρε τόσο τον -παρόλα αυτά- έμπειρο δημοσιογράφο που άρχισε να αναφέρεται στη δεκαετία του ’60 και πόσο επηρέασε τη μουσική, μιας που το συγκεκριμένο κομμάτι κυκλοφόρησε το 1964.

Η παρατήρηση όμως του e-tetradio στο Twitter πως το κομμάτι που ακούστηκε κυκλοφόρησε το 2000 «έβγαλε από τα ρούχα» του τον Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος θέλοντας να αποκαταστήσει την τάξη στη γνώση της μουσικής, απάντησε πως «Το “the Times are a-changin’” ειναι Dylan του 1964. Κλασικό. Το ξέρουν και οι άσχετοι. Δεν το ξέρουν τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ – λογικό!». Όλα ωραία και καλά. Μόνο που υπάρχει ένα προβληματάκι…

Το κομμάτι που έπαιξε ο Γιάννης Πρετεντέρης στην εκπομπή του ήταν το πολύ όμορφο «Things Have Changed», το οποίο όντως κυκλοφόρησε το 2000.

Σχετικά άρθρα