Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε απομακρυσμένα νησιά για το δωρεάν ίντερνετ ο Παππάς

Σε απομακρυσμένα νησιά για το δωρεάν ίντερνετ ο Παππάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγαθονήσι, Νίκος Παππάς, Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής,

Το Αγαθονήσι και τους Αρκιούς επισκέφθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο της  περιοδείας του για τη διά ζώσης παρακολούθηση υλοποίησης της δράσης «Παροχή δωρεάν ευρυζωνικής σύνδεσης στους μόνιμους κατοίκους των απομακρυσμένων νησιών της Ελλάδας».

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ συναντήθηκε με τοπικούς φορείς και κατοίκους των απομακρυσμένων νησιών, ενώ άκουσε προσεκτικά τα αιτήματα τους για την επίλυση των καθημερινών τους προβλημάτων.

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ ανέφερε ότι είναι θέμα δημοκρατίας οι κάτοικοι των απομακρυσμένων νησιών να έχουν τα ίδια προνόμια με τους υπόλοιπους πολίτες. Για την υλοποίηση αυτής της δράσης που θα δώσει πρόσβαση σε μεγάλο μέρος των πολιτών των απομακρυσμένων νησιών στην ευρυζωνικότητα και γενικότερα την ανάπτυξη της τεχνολογίας, ο Ν. Παππάς υπογράμμισε ότι ήταν θέμα πολιτικής βούλησης, και όχι ζήτημα πόρων.

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, ο οποίος συμμετέχει στην περιοδεία του υπουργού ΨΗΠΤΕ, συνομίλησε με κατοίκους για παράλληλες ακτοπλοϊκές και περιβαλλοντικές δράσεις που λαμβάνουν χώρα στα συγκεκριμένα νησιά και όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, «φέρνουν το αύριο σήμερα για τα νησιά μας». Σημειώνεται ότι τον υπουργό ΨΗΠΤΕ στην περιοδεία του συνοδεύει ο γενικός γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Βασίλης Μαγκλάρας.

Σχετικά άρθρα