Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκος Ρογκάκος: Δεν είμαι ο “γαλάζιος Πρετεντέρης”

Νίκος Ρογκάκος: Δεν είμαι ο “γαλάζιος Πρετεντέρης”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΝΤ1, Νίκος Ρογκάκος, Τηλεόραση,

Ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Νίκος Ρογκάκος βρέθηκε στο “Όλα Τρέλα” του Θέμου Αναστασιάδη και θέλησε πει τη δική του άποψη για όλα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για το δελτίο ειδήσεων του σταθμού και τις έντονες καταγγελίες, που έφτασαν μέχρι την ΕΣΗΕΑ, για απροκάλυπτη «φιλοκυβερνητική προπαγάνδα».

«Να μην πω την άποψή μου ως οικονομικός συντάκτης; Εγώ δε ζητάω να συμφωνήσουν μαζί μου όλοι οι άνθρωποι. Λέω την άποψή μου όπως νομίζω ότι πρέπει να την πω.

Πρέπει δηλαδή να σε κάνουν “γαλάζιο Πρετεντέρη”; Το άκουσα κι αυτό.

Ο καθένας έχει τη διαδρομή του, έχει τις αξίες του και δεν μπορείς με τόση ευκολία να κάνεις τέτοια κριτική σε έναν άνθρωπο ο οποίος θα λέει την άποψή του όπως την πιστεύει, χωρίς να του την υπαγορεύει κανείς.

Όταν λέω την άποψή μου εκπροσωπώ τον εαυτό μου, όταν λέω το ρεπορτάζ εκπροσωπώ τον ΑΝΤ1. Διαχώρισα την άποψη από το ρεπορτάζ. Αποδέχομαι κάθε καλοπροαίρετη κριτική, όμως, οι συνάδελφοι οι οποίοι έγραψαν ή είπαν… χτύπησε το τηλέφωνό μου να ρωτήσουν κι εμένα; Τόση φασαρία γιατί πράγμα ακριβώς; Για μια άποψη».

Εντάξει, δεν ήταν μόνο η άποψη του συγκεκριμένου δημοσιογράφου! Εδώ το κανάλι έστησε ολόκληρο ντοκιμαντέρ για να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό. Σε αυτές τις εκλογές ο ΑΝΤ1 ξεπέρασε Mega και ΣΚΑΪ μαζί, μιλάμε έδωσε τα ρέστα του ο σταθμός που όλο το προηγούμενο διάστημα προσπαθούσε να κρατήσει ουδέτερο προφίλ.

Κι αυτό ακριβώς το γεγονός, ότι ξαφνικά ένας σταθμός που είχε επιλέξει τη μέση οδό, έπαθε φιλοκυβερνητική υστερία, ήταν η αιτία που η κοινή γνώμη ενοχλήθηκε. Οι απόψεις φυσικά και δεν διώκονται, μόνο που καλό είναι να ακούγονται και οι άλλες απόψεις! Όχι μόνο ο φιλοκυβερνητικές.

Σχετικά άρθρα