Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης σε Θέμο: Αρχιμιζαδόρε κομιστή, πάρτο χαμπάρι…

Πολάκης σε Θέμο: Αρχιμιζαδόρε κομιστή, πάρτο χαμπάρι…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Εφημερίδα Πρώτο Θέμα, Θέμος Αναστασιάδης, Παύλος Πολάκης,

Σφοδρή επίθεση στον εκδότη της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, Θέμο Αναστασιάδη, εξαπολύει με μήνυμά του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με αφορμή το άρθρο του στην κυριακάτικη εφημερίδα.

Σημειώνεται ότι το άρθρο του αναπαρήγαγε στα socail media ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, καλώντας τον κόσμο να το κοινοποιήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θέμος Αναστασιάδης μας λέει πως έγινε εκδότης από ανάγκη γιατί τον «έδιωξαν» όλα τα συμβατικά ΜΜΕ. Μας λέει επίσης πως δεν είναι ζητιάνα και πουτάνα κανενός και στην ουσία κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι δεν άφησε το Ελεγκτικό Συνέδριο να κάνει μόνο του τη δουλειά του, αλλά έσπευσε αμέσως να φροντίσει ώστε ο καταλογισμός να μην κριθεί σε κανονικά δικαστήρια αλλά να εισπραχθεί αμέσως, ως οφειλή στο Δημόσιο.

Στο περίφημο λοιπόν αυτό άρθρο ο κ. Αναστασιάδης μιλάει για γκάνγκστερς, για χούντα Τσίπρα, για μια κυβέρνηση που θέλει να τον κυνηγήσει, να τον συκοφαντήσει, να τον εξοντώσει και να τον καταστρέψει, βάζει μπροστά τους εργαζόμενους στην εφημερίδα του και τις οικογένειές τους αναφέροντας ότι αν εκείνοι του το ζητούσαν θα έφευγε από μόνος του, καταλήγει δε κάνοντας λόγο για παρανομίες (όχι δικές του φυσικά, αλλά της κυβέρνησης) οι οποίες θα τιμωρηθούν και αναφέροντας ότι αν θέλουν σφαγή, θα την έχουν.

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Σχετικά άρθρα