Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Νέα Σελίδα” η εφημερίδα του Ηλία Λιβάνη – Κυκλοφορεί την Κυριακή 11 Ιουνίου

“Νέα Σελίδα” η εφημερίδα του Ηλία Λιβάνη – Κυκλοφορεί την Κυριακή 11 Ιουνίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφημερίδα Νέα Σελίδα, Εφημερίδες, Ηλίας Λιβάνης,

Τη νέα κυριακάτικη εφημερίδα με τίτλο «Νέα Σελίδα» θα εκδώσει από αυτήν την Κυριακή ο Ηλίας Λιβάνης (του γνωστού εκδοτικού Οίκου).

Η παρουσίαση της έκδοσης έγινε την Τετάρτη στη Στοά του Βιβλίου όπου παραβρέθηκαν παλιοί και νέοι δημοσιογράφοι, πλήθος παλιών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και γενικότερα στελέχη του προοδευτικού χώρου.

Ο γιος του εκδότη Αντώνη Λιβάνη, (ο οποίος παραβρέθηκε στην παρουσίαση της εφημερίδας), Ηλίας Λιβάνης, στην ομιλία του, έκανε λόγο για μια νέα εφημερίδα η οποία επιχειρεί μια επανάσταση στην έντυπη δημοσιογραφία, με γραπτό λόγο χωρίς φιοριτούρες, με νηφάλια παρουσίαση των γεγονότων, και με σοβαρή σπουδή πάνω στα θέματα του Πολιτισμού, καθώς η εφημερίδα θα προσφέρει μεγάλο ένθετο αφιερωμένο στον συγκεκριμένο τομέα.

Όπως είπε, η εφημερίδα θα κινηθεί στον δημοκρατικό χώρο με γνώμονα τη σοσιαλδημοκρατία και την κεντροαριστερά.

Διευθυντές σύνταξής της εφημερίδας αναλαμβάνουν ο Ι. Κορωναίος και ο Σ. Κοτρώτσος, με πλήθος γνωστών δημοσιογράφων σε επιτελικές θέσεις.

Ο παλαίμαχος αθλητικός ρεπόρτερ και παρουσιαστής για χρόνια της «Αθλητικής Κυριακής» Ν. Κατσαρός τίθεται επικεφαλής του αθλητικού τμήματος, ενώ ο Δ. Στεμπίλης θα αναλάβει την επιμέλεια του διαδικτυακού site το οποίο σύντομα θα πλαισιώνει την εφημερίδα.

Την έκδοση της εφημερίδας, κάθε Κυριακή, θα συνοδεύει ένα βιβλίο από επιλεγμένες εκδόσεις του Οίκου Λιβάνη.

Σχετικά άρθρα