Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ανθρωποδιώκτης” ο Μητσοτάκης στον Alpha – Τι δείχνει η θεαματικότητα

“Ανθρωποδιώκτης” ο Μητσοτάκης στον Alpha – Τι δείχνει η θεαματικότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ALPHA, Αλέξης Τσίπρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Την πλάτη γύρισαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη οι τηλεθεατές. Όπως προκύπτει από την ανάλυση των ποσοστών της Nilsen, η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην τηλεόραση του Alpha όχι μόνο δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση, αλλά οι τηλεθεατές άλλαξαν και κανάλι!

Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη η τηλεθέαση του Alpha ήταν αρκετά καλή στο 23,8%. Μόλις βγήκε στο δελτίο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφερε «κούρεμα» στα ποσοστά, τα οποία έπεσαν στο 23%. Στη συνέχεια έπεσαν ακόμη περισσότερο στο 21,5% για να κλείσει η συνέντευξη στο 19,5%. Στελέχη του Alpha σχολίαζαν: τι τον φέραμε στο studio, δεν τον ξέρουμε…

Στον αντίποδα η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο δελτίο του ΑΝΤ1 (25 Απριλίου) προσέλκυσε σε πολύ μεγαλύτερα ποσοστά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη το δελτίο είχε τηλεθέαση 23,7% και αμέσως με την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα το ποσοστό εκτοξεύτηκε στο 27,3%, συνέχισε να ανεβαίνει το δεύτερο τέταρτο για να φθάσει στο 32,7%, πήγε στο 36% (!) για να κλείσει το τελευταίο τέταρτο, στο 32,3%!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι του Alpha έστειλαν αίτημα στο Μαξίμου για συνέντευξη με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Για να «ρεφάρουν» στα ποσοστά!

Σχετικά άρθρα