Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παρουσιαστής του CNN τρώει ανθρώπινο εγκέφαλο με μια ομάδα κανιβάλων (βίντεο)

Παρουσιαστής του CNN τρώει ανθρώπινο εγκέφαλο με μια ομάδα κανιβάλων (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για CNN, Βίντεο, Εγκέφαλος, Ινδουιστές, Κανιβαλισμός,

Σοκαριστικό βίντεο αποτυπώνει την στιγμή που παρουσιαστής του CNN, τρώει μέρος από ανθρώπινο εγκέφαλο.

Στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ, για μία ινδουιστική σέκτα, της οποίας τα μέλη κανιβαλίζουν, ο Ρεζά Ασλάν έφαγε μαγειρεμένο εγκεφαλικό ιστό στη διάρκεια τελετουργικού.

Στη συνέχεια ήπιε αλκοολούχο ποτό μέσα από ένα ανθρώπινο κρανίο.

«Θα σας κόψω το κεφάλι εάν συνεχίσετε να μιλάτε τόσο πολύ»

Σε μια στιγμή έντασης παραλίγο να θυμώσει τον αρχηγό της σέκτα ο οποίος του φώναξε: «Θα σας κόψω το κεφάλι εάν συνεχίσετε να μιλάτε τόσο πολύ».

Στη συνέχεια, ο κανίβαλος αρχηγός της σέκτας άρχισε να τρώει τα δικά του κόπρανα τα οποία στη συνέχεια πέταξε στο Ασλάν. «Νιώθω ότι αυτό θα ήταν λάθος» απάντησε εκείνος.

Το επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Believer» προβλήθηκε την περασμένη Κυριακή και προκάλεσε την φρίκη και την απογοήτευση πολλών θεατών, αλλά και την οργισμένη αντίδραση Ινδουιστών της Αμερικής.

Πολλοί είναι εκείνοι που επικρίνουν την προβολή των πεποιθήσεων μιας εξαιρετικά ισχνής ομάδας ινδουιστών – η συγκεκριμένη δεν αριθμεί πάνω από 100 άτομα – που δεν έχει σχέση με τον πυρήνα του Ινδουισμού.

Επί του θέματος, μάλιστα, τοποθετήθηκε και η η μόνη Ινδουίστρια στο αμερικανικό Κογκρέσο, Τάλσι Γκάμπαρτ.

«Είμαι πολύ ανήσυχη που το CNN χρησιμοποιεί τη δύναμη και την επιρροή του για να ενισχύσει στους ανθρώπους την καχυποψία και τον φόβο για τον Ινδουισμό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τη ίδια στιγμή πολιτικός από τη Χαβάη υποστήριξε ότι «προφανώς ο Ασλάν προσπαθεί να βρει παράλογους και εντυπωσιακούς τρόπους για να απεικονίσει τον Ινδουισμό».

Σχετικά άρθρα