Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το δίδυμο Χατζηνικολάου – Ζαχαρέα τρομάζει το Mega

Το δίδυμο Χατζηνικολάου – Ζαχαρέα τρομάζει το Mega
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Εκλογές, Μάρα Ζαχαρέα, Νίκος Χατζηνικολάου, Τηλεόραση,

Μεγάλη αγωνία επικρατεί στον 6ο και 7ο όροφο του Mega Channel, στη λεωφόρο Μεσογείων, ενόψει της πρώτης αλλά και -κυρίως- της δεύτερης Κυριακής των εκλογών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Secret των Παραπολιτικών, το τελεσίγραφο στη διεύθυνση ειδήσεων του καναλιού είναι “να μη χάσει για άλλη μια φορά το κανάλι τις εκλογές”, όπως έγινε το 2009 από το τότε Alter του Νίκου Χατζηνικολάου, αλλά και το 2012, όταν έχασε την πρωτιά από την κρατική τηλεόραση με την Έλλη Στάη, με τον ΑΝΤ1 να είναι πίσω του μεν, αλλά σε απόσταση αναπνοής.

Αυτή τη φορά στον εκλογικό ανταγωνισμό έχει προστεθεί και το Star, το οποίο μάλιστα αυτή την εβδομάδα έκανε την έκπληξη κερδίζοντας πρωτιά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Βεβαίως, το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς αυτή την Κυριακή δεν πρόκειται να κάνει εκλογικό μαραθώνιο, παρά μόνο ένα διευρυμένο δελτίο ειδήσεων από τις 19.45 έως τις 21.45, με πιθανότητα μιας μικρής χρονικής επέκτασης.

Στο στούντιο θα βρίσκεται το δίδυμο Ζαχαρέα – Χατζηνικολάου, καθώς και ο εκλογικός αναλυτής Δημήτρης Μαύρος.

Ωστόσο, ο πραγματικός ανταγωνισμός θα είναι την επόμενη Κυριακή, την ημέρα των ευρωεκλογών.

Τότε αναμένεται να κονταροχτυπηθούν ΑΝΤ1, Mega, Star, ΣΚΑΪ και, φυσικά, η κρατική τηλεόραση και η αγωνία στη διεύθυνση ειδήσεων του μεγάλου καναλιού είναι η θέση στην οποία θα βρεθεί.

Πάντως από ό,τι λένε οι κακές γλώσσες, επισημαίνει η εφημερίδα, ο φόβος δεν είναι τόσο η πιθανότητα της δεύτερης -ή και της… τρίτης- θέσης όσο το ότι μπορεί μπροστά από το άλλοτε κραταιό Mega να βρεθεί το Star με τη Μάρα Ζαχαρέα και τον Νίκο Χατζηνικολάου να κάνει παιχνίδι ως βασικός σχολιαστής.

Σχετικά άρθρα