Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παππάς: Μόλις δημοσιευθεί η απόφαση του ΣτΕ θα επιστραφεί η πρώτη δόση

Παππάς: Μόλις δημοσιευθεί η απόφαση του ΣτΕ θα επιστραφεί η πρώτη δόση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Παππάς, Συμβούλιο της Επικρατείας, Τηλεόραση,

Από την Πάτρα που βρίσκεται σε περιοδεία ο Νίκος Παππάς γνωστοποίησε πως μόλις δημοσιευθεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα κανάλια θα επιστραφεί η πρώτη δόση που έχουν καταβάλλει οι 4 υπερθεματιστές του διαγωνισμού που ακυρώθηκε.

«Τα χρήματα που έχουν καταβληθεί ως πρώτη δόση για τις άδειες είναι προφανές ότι με τη δημοσίευση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας θα επιστραφούν» είπε ο Νίκος Παππάς και σημείωσε «θα ληφθούν όλες οι κατάλληλες νομικές ενέργειες για να συμβεί αυτό».

«Δύσκολα θα μπορούσε να κατατάξει κάποιος τους υπερθεματιστές στους ημετέρους» υποστήριξε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

“Eχουν εισπραχθεί πάνω από 60 εκατομμύρια από το τέλος χρήσης συχνοτήτων και το φόρο διαφήμισης”

Μάλιστα ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι «από την αρχή αυτής της διακυβέρνησης, Γενάρης 2015 μέχρι τώρα, έχουν εισπραχθεί πάνω από 60 εκατομμύρια από το τέλος χρήσης συχνοτήτων και το φόρο διαφήμισης».

«Σας μιλώ για φόρους ψηφισμένους οι οποίοι δεν καταλογίζονταν…αντιλαμβάνεστε ότι ο ομιλών ως μέλος της κυβέρνησης κάναμε το χρέος μας» συμπλήρωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Και ανακοίνωσε πως η αδειοδότηση των περιφερειακών σταθμών θα γίνει από το ΕΣΡ.

Και εξαπέλυσε βολές κατά του Στ. Ψυχάρη λέγοντας « Διαλαλούν πως τα αμπάρια τους είναι γεμάτα αλλά αυτό δεν το βλέπουν οι εργαζόμενοι τους» Και πρόσθεσε πως δεν υπάρχει κυβέρνηση που να έχει δεχθεί τόση πολεμική από την αρχή.

Σχετικά άρθρα