Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διεκόπη εν μέσω διαφωνιών η Ολομέλεια του ΣτΕ για τις άδειες

Διεκόπη εν μέσω διαφωνιών η Ολομέλεια του ΣτΕ για τις άδειες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Παππάς, Συμβούλιο της Επικρατείας, Τηλεόραση,

Ούτε μία ώρα δεν διήρκεσε η διάσκεψη των ανωτάτων δικαστών της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας που ξεκίνησε σήμερα το πρωί με αντικείμενο την κρίση επί της συνταγματικότητας του συνόλου του νομοθετικού πλαισίου της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά την έναρξη της διάσκεψης, υπήρξαν εντάσεις και εκφράστηκαν διαφωνίες επί θεμάτων που σχετίζονται με τις προσφυγές που έχουν καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί με αποτέλεσμα τελικώς η διάσκεψη να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρόνο.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο πότε θα συγκληθεί εκ νέου η διάσκεψη για τα κρίσιμα θέματα που έχουν τεθεί σχετικά με αντισυνταγματικότητες του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν την Ολομέλεια του ανωτάτου δικαστηρίου, όποτε συγκληθεί εκ νέου η διάσκεψη των μελών του, είναι αν το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο κατά το Σύνταγμα ήταν το μόνο αρμόδιο για την αδειοδότηση και όχι ο υπουργός Επικρατείας, όπως και το θέμα που σχετίζεται με τον περιορισμένο σε τέσσερις αριθμό των αδειών που ορίστηκαν από την κυβέρνηση.

Σχετικά άρθρα