Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δήλωση «βόμβα» Σαββίδη για τις άδειες που θα σχολιάζεται επί ημέρες (βίντεο)

Δήλωση «βόμβα» Σαββίδη για τις άδειες που θα σχολιάζεται επί ημέρες (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ALPHA, Βίντεο, Ιβάν Σαββίδης, Τηλεόραση,

Ο Ιβάν Σαββίδης αμέσως μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις τηλεοπτικές άδειες, επανέλαβε την πρόθεσή του να ασχοληθεί με τον χώρο των μέσων ενημέρωσης, αλλά και την προθυμοποίηση του να αγοράσει κάποιον έτοιμο σταθμό, μάλιστα ανέφερε τον ALPHA.

Παράλληλα, o ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλου του Βορρά» υποστήριξε πως εγγυάται όλες τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας.

Διαβάστε όλη τη δήλωση Σαββίδη:

«Εγώ από εκείνη την στιγμή δεν ξανασχολίασα εκείνο το γεγονός. Εγώ την σοβαρότητα των προθέσεών μου την έδειξα με το ότι η πρότασή μου έφτασε στα 61.5 εκατ. ευρώ.

Ο διαγωνισμός προϋποθέτει ότι κάποιος θα κερδίσει και κάποιος θα χάσει. Γι’ αυτό έδωσα συγχαρητήρια σε αυτούς που κέρδισαν, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που το προσεγγίζουν με διαφορετικό τρόπο και θέλουν να παίξουν παιχνίδια πάνω σε αυτό.

Εγώ είμαι έτοιμος να δείξω και στη συνέχεια τη σοβαρότητά μου.

Επιβεβαιώνω εκ νέου ότι ο χώρος των μίντια στην Ελλάδα με ενδιαφέρει και θέλω να έχω συμμετοχή.

Είμαι έτοιμος στο πλαίσιο της προστασίας των εργαζομένων να προτείνω σε οποιοδήποτε κανάλι από αυτά που έχασαν τον διαγωνισμό και στον ΑLPHA και στον κ. Κοντομηνά να πουλήσουν το κανάλι τους κι εγώ εγγυώμαι ότι οι θέσεις εργασίες θα διατηρηθούν και θα μπορέσω να βρω έναν αλγόριθμο και θα προσπαθήσω να μπω σε μια συνέργεια με άτομα που κέρδισαν την άδεια.

Είμαι έτοιμος να προσφέρω τέτοιους όρους σε αυτούς που έχασαν την άδεια που θα μου επιτρέψουν να διατηρήσω τις θέσεις εργασίας.

Μπορεί να είμαι ο πρώτος που λέει ότι δεν πρέπει να μειώνονται οι θέσεις εργασίας, θα ψάξω να βρω την λύση του προβλήματος με την δική μου συμμετοχή στα μίντια κι αυτή την ανακοίνωσή μου ας την λάβουν όλοι ως επίσημη προσφορά προς όλους αυτούς οι οποίοι χάνοντας την άδεια είναι έτοιμοι να προβούν σε απολύσεις».

Σχετικά άρθρα