Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μήνυση κατά του Ιβάν Σαββίδη κατέθεσε ο Alpha για τις άδειες

Μήνυση κατά του Ιβάν Σαββίδη κατέθεσε ο Alpha για τις άδειες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ALPHA, Δημήτρης Κοντομηνάς, Ιβάν Σαββίδης, Τηλεόραση,

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης με τον Ιβάν Σαββίδη για τις τηλεοπτικές άδειες κινείται ο Δημήτρης Κοντομηνάς, με τον Alpha να καταθέτει μήνυση κατά του ομογενή επιχειρηματία.

Αφορμή για τη μήνυση αποτέλεσε η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη ότι σκόπιμα επιχείρησε να ανεβάσει το τίμημα κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας σε βάρος των άλλων συμμετεχόντων.

Όπως έκανε γνωστό ο καθηγητής Πάνος Λαζαράτος, ο οποίος υπέβαλε τη μήνυση εκ μέρους του Alpha και εις βάρος του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη ως εκπροσώπου της εταιρείας DIMERA, οι κατηγορίες αφορούν το κακούργημα της απάτης μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και τα πλημμελήματα της απατηλής πρόκλησης βλάβης και της επιβουλής της δημόσιας τάξης.

Σύμφωνα με τον κ. Λαζαράτο τα αδικήματα αυτά αφορούν «στις ενέργειες και τις δηλώσεις του κ. Σαββίδη σύμφωνα με τις οποίες προσπάθησε σκόπιμα να ανεβάσει το τίμημα εις βάρος των άλλων συμμετεχόντων στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και μάλιστα έδωσε δύο μηδενικές προσφορές».

Τέλος όπως ανήγγειλε ο κ. Λαζαράτος αύριο, Παρασκευή, θα ακολουθήσει και καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ένωση για παράβαση γενικών αρχών του διαγωνισμού.

Σχετικά άρθρα