Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στα όρια του εκβιασμού το “Βήμα” στοχοποιεί τον πρόεδρο του ΣτΕ

Στα όρια του εκβιασμού το “Βήμα” στοχοποιεί τον πρόεδρο του ΣτΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφημερίδα Το ΒΗΜΑ της Κυριακής, Συμβούλιο της Επικρατείας,

Σε μία αδόκιμη όσο και πρωτόγνωρη κίνηση η ναυαρχίδα της Μιχαλακοπούλου, το «ΒΗΜΑ», ενόψει της συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων των καναλιών στο Συμβούλιο της Επικρατείας στις 16 Σεπτεμβρίου, επιτίθεται ανοιχτά στον πρόεδρο του ανώτατου διοικητικού δικαστηρίου, Νίκο Σακελλαρίου, αφήνοντας σαφείς αιχμές για το βαθμό αμεροληψίας του.

Xαρακτηρίζει τον πρόεδρο του ΣτΕ «προκοπιστή»

Το ανώνυμο δημοσίευμα, το οποίο φιλοξενείται στις «Γνώμες», κινείται στα όρια του ωμού εκβιασμού, καθώς χαρακτηρίζει τον πρόεδρο του ΣτΕ «προκοπιστή» και «οπαδό της κυβερνητικής προσπάθειας».

Το ύφος και οι διατυπώσεις του δημοσιεύματος δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνείας για τις προφανείς σκοπιμότες που εξυπηρετεί:

•«Αν το ΣτΕ σαλτάρει ή «προκοπίσει» και αποφανθεί υπέρ του διαγωνισμού, η κυβέρνηση θα πανηγυρίσει και η υπόθεση θα πάρει παράταση για μετά τις εκλογές».
•«Η συνταγματική νομιμότητα και η ομαλότητα μπορούν να αποκατασταθούν είτε από το ΣτΕ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή είτε μετά τις εκλογές από τη ΝΔ».
•«Σε ό,τι αφορά το ΣτΕ η απόφασή του είναι λογικά προφανής. Δεν υπάρχει έγκυρος και έγκριτος νομικός σε ολόκληρη την επικράτεια που να μην έχει αποφανθεί ότι η διαδικασία είναι εξόφθαλμα αντισυνταγματική».

Σε άλλα σημεία του άκρως προσβλητικού και υποτιμητικού δημοσιεύματος ο ανώνυμος αρθρογράφος καταφέρεται με ειρωνικές εκφράσεις εναντίον του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, (ακόμη) και του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Σχετικά άρθρα