Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρέτσος: Άμεσα ο διαγωνισμός και για τις άδειες περιφερειακών σταθμών

Κρέτσος: Άμεσα  ο διαγωνισμός και για τις άδειες περιφερειακών σταθμών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, Τηλεόραση,

Η διεξαγωγή διαγωνισμού για τις άδειες των περιφερειακών σταθμών αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση, αμέσως μετά την αδειοδότηση των τεσσάρων καναλιών εθνικής εμβέλειας, δήλωσε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος.

«Είναι πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή να μιλήσουμε για αδειοδότηση περιφερειακών σταθμών και να αφήσουμε το θέμα των θεματικών» ανέφερε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στην ΕΡΤ.
Αναφερόμενος στον εν εξελίξει διαγωνισμό για τις τέσσερις άδειες εθνικής εμβέλειας, ο κ. Κρέτσος επανέλαβε ότι αποτελεί υποχρέωση που πηγάζει από το Σύνταγμα κα τον νόμο.

«Στόχος μας ήταν να παραδώσουμε μια αδιάβλητη διαδικασία δημοπράτησης των αδειών εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια», είπε εν συνεχεία και διαβεβαίωσε ότι «έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, υπάρχει ασφάλεια του δικτύου, δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος διαρροής».
Ο κ. Κρέτσος σημείωσε επίσης ότι αυτή τη στιγμή «ανοίγει ο ανταγωνισμός, γιατί το επάγγελμα του καναλάρχη παύει να είναι κλειστό».

Σχετικά άρθρα