Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άγριο χώσιμο Καμπουράκη στον Μπόμπολα μέσω Facebook

Άγριο χώσιμο Καμπουράκη στον Μπόμπολα μέσω Facebook
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Δημήτρης Καμπουράκης, Τηλεόραση, Φώτης Μπόμπολας,

Ο μέχρι πρότινος ρεπόρτερ Κατάλευκος στην εφημερίδα Εθνος του Φώτη Μπόμπολα, με σχόλιο του στο facebook ξεσπαθώνει εναντίον του πρώην(;) αφεντικού του!

H ανάρτηση του Καμπουράκη

Με αφορμή την κατάθεση του επικεφαλής του Πήγασου στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, ο Δημήτρης Καμπουράκης σχολιάζει:

“Παρακολούθησα την κατάθεση του Φώτη Μπόμπολα στην Επιτροπή της Βουλής: Δηλαδή, το αφεντικό προσφέρει ανιδιοτελώς(;) στο πιάτο της κυβέρνησης, την εφημερίδα του και όλα τα επιχειρήματα που χρειάζεται (εμείς οι μέτοχοι κλείσαμε το Mega, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ), ενώ οι εργαζόμενοι στις δουλειές του αφεντικού προγράφονται ως καθεστωτικοί διαπλεκόμενοι. O tempora o mores! (Νεοελληνική ελεύθερη μετάφραση: Ω κυβερνήσεις, ω μέτοχοι!)”.

Δεν γνωρίζουμε κάτω από ποιες συνθήκες «συνταξιοδοτήθηκε» ο Δ. Καμπουράκης και αποχώρησε από το Εθνος αλλά όπως είπε κάποιος το να κριτικάρεις και να σχολιάζεις αρνητικά το (πρώην) αφεντικό,αφού έχεις αποχωρήσει δεν είναι και πολύ γενναίο…

YΓ Πάντως ο Δ. Καμπουράκης φαίνεται να νοσταλγεί τα χρόνια που ήταν στον ΑΝΤ1. Το φανερώνει και το σχετικό σχόλιο του που συνοδεύει την φωτογραφία (επάνω) από εκείνη την εποχή:

« Νομίζω το 1999, από την εκπομπή “Μαζί την Κυριακή”, στην οποία έπαιρνα περιστασιακά μέρος. Παρουσιαστής ο Τέρενς Κουίκ (βρε πως αλλάζουν οι καιροί)…»

zoornalistas.blogspot.gr

Σχετικά άρθρα