Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Τουρκάλα “Σκάρλετ Γιόχανσον” απολογείται για το πραξικόπημα (βίντεο)

Η Τουρκάλα “Σκάρλετ Γιόχανσον” απολογείται για το πραξικόπημα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Δημοσιογράφοι, Πραξικόπημα Τουρκία, Τηλεόραση, Τουρκία,

Η όμορφη Τουρκάλα δημοσιογράφος του δημόσιου τηλεοπτικού δικτύου TRT, Tijen Karas, που πέραν πάσης αμφιβολίας μοιάζει με την πανέμορφη διάσημη ηθοποιό Σκάρλετ Γιόχανσον, απολογήθηκε για την πράξη της να εκφωνήσει από την δημόσια τηλεόραση την ανακοίνωση των στρατιωτικών στο αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία.

Μας απειλούσαν άνδρες με όπλα, είπε η Tijen Karas για να δικαιολογήσει την πράξη της

Όπως έσπευσε η ίδια να δηλώσει, αλλά και όπως μαρτυρούν εικόνες και βίντεο απο το εσωτερικό του τηλεοπτικού καναλιού, στρατιώτες υπό τις διαταγές των πραξικοπηματιών εισέβαλαν στα στούντιο και ανάγκασαν την τηλεπαρουσιάστρια να διαβάσει τις θέσεις τους.

«Το έκανα γιατί με απειλούσαν άνδρες με όπλα», είπε χαρακτηριστικά περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές για να προσθέσει «ήμασταν όμηροι για αρκετές ώρες. Μας είχαν δέσει τα χέρια και μας απειλούσαν συνεχώς. Παρακολουθούσαν κάθε μας κίνηση. Ηταν η πιο δύσκολη εκφώνηση της ζωής μου».

Πάντως, το επίμαχο βίντεο αναμεταδόθηκε από όλα τα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα με αποτέλεσμα αρκετοί να σημειώνουν ότι η όμορφη Tijen Karas μοιάζει με την γνωστή ηθοποιό Σκαρλετ Γιόχανσον.

Σχετικά άρθρα