Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ρούλα Κορομηλά «λύσσαξε» με τον Φουρθιώτη μετά το τέλος της στο κανάλι

Η Ρούλα Κορομηλά «λύσσαξε» με τον Φουρθιώτη μετά το τέλος της στο κανάλι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έψιλον TV, Μένιος Φουρθιώτης, Ρούλα Κορομηλά, Τηλεόραση,

Δεν έχει τέλος η κόντρα της Ρούλας Κορομηλά με τον Μένιο Φουρθιώτη. Μετά το ξαφνικό τέλος στη συνεργασία της παρουσιάστριας με το Έψιλον, λάδι στη φωτιά έριξε η συνέντευξη που προβλήθηκε χθες το βράδυ στο κανάλι.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Μένιος Φουρθιώτης στην έναρξη της εκπομπής του είχε αναφέρει: «”Αποκαλυπτικά” εκτάκτως για μια συνέντευξη μιας πασίγνωστης Ελληνίδας παρουσιάστριας που θα συζητηθεί.

Αύριο λοιπόν θα καθίσουμε εδώ τετ-α-τετ στις 23:30 για να λυθούν όλες σας οι απορίες! Βάζουμε φωτιά στο πλατό του “Αποκαλυπτικά” και υποδεχόμαστε την Ρούλα Κορομηλά».

Τι έγραψε η Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά από τη μεριά της όλο το Σαββατοκύριακο ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες από τις διακοπές της θέλοντας να δείξει ότι δεν βρίσκεται στην Αθήνα για να παραχωρήσει κάποια συνέντευξη. Μάλιστα σε μια από τις φωτογραφίες έγραψε:

«Καλημερααααααα! οι θαλασσολυκοι σας χαιρετούν …. τιθασευουμε τα κύματα στις διακοπές μας δεν θέλω να μπερδεύεστε ουτε κ να μασάτε …. άλλο το παρελθόν κ άλλο το τώρα ….Άλλο η ζάχαρη κ άλλο το αλάτι !!!! Είμαι εκτος κ περνάω υπέροχα ! Σας φιλώ».

Στη συνέχεια κάνοντας λόγο, για παραπλάνηση του κοινού από την πλευρά του καναλιού, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

«Μέσω του δικηγόρου μου, Νίκου Αγαπηνού, διευκρινίζω για την ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού ότι η συνέντευξη στην οποία αναφέρονται τα trailer του τηλεοπτικό σταθμού Epsilon, έχει δοθεί σε προγενέστερο χρόνο κατά τη διάρκεια συνεργασίας μου με τον σταθμό και κακώς επιχειρείται να δοθεί η παραπλανητική εντύπωση ότι έχει δοθεί στο παρόν χρονικό σημείο».

Σχετικά άρθρα