Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τέλος η Κορομηλά αλλά ποιος την έφαγε από το κανάλι;

Τέλος η Κορομηλά αλλά ποιος την έφαγε από το κανάλι;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έψιλον TV, Μένιος Φουρθιώτης, Ρούλα Κορομηλά,

Με μια λιτή ανακοίνωση το EPSILON TV ανακοίνωσε εντελώς ξαφνικά το βράδυ της Δευτέρας την λύση της συνεργασίας του με την Ρούλα Κορομηλά.

Να υπενθυμίσουμε ότι την επόμενη Κυριακή είχε προγραμματιστεί η τελευταία εκπομπή του «Bravo Ρούλα», η οποία θα έβγαινε ζωντανά από την Σύρο.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει το δελτίο τύπου του σταθμού:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει ότι έληξε ομαλά η συνεργασία του με την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, βάση της υπογεγραμμένης συμφωνίας που έληγε στις 19/6/2016, την οποία ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και της εύχεται ολόψυχα ότι καλύτερο για το μέλλον.

Δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και αφορούν τη λήξη συνεργασίας του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV με την κ. Ρούλα Κορομηλά είναιμυθεύματα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Και το φινάλε;

Οι φήμες οργιάζουν ότι διεκόπη νωρίτερα, καθώς η εκπομπή Μπράβο Ρούλα έχει ένα ακόμα επεισόδιο, το μεγάλο φινάλε που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στη Σύρο την ερχόμενη Κυριακή.

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί περί δυσαρέσκειας της διοίκησης του σταθμού για τα νούμερα τηλεθέασης, για δυσβάστακτο κόστος της εκπομπής, μέχρι και για εμπλοκή του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος φέρεται να ήθελε να συμπαρουσιάσουν το τελευταίο «Μπράβο Ρούλα» στη Σύρο.

Εκείνες τις μέρες πάντως ο Φουρθιώτης θα βρίσκεται ούτως ή άλλως στο όμορφο νησί των Κυκλάδων, καθώς από εκεί θα βγει η δική του εκπομπή και δεν αποκλείεται, μετά τη λήξη της συνεργασίας με την Κορομηλά, να παρουσιάσει εντέλει αυτός το βραδινό show.

Σχετικά άρθρα