Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απολύθηκε ο Σεραφείμ Κοτρώτσος από τον Real FM

Απολύθηκε ο Σεραφείμ Κοτρώτσος από τον Real FM
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Χατζηνικολάου, Σεραφείμ Κοτρώτσος,

Με ένα tweet, στο οποίο ο Σεραφείμ Κοτρώτσος φρόντισε να διευκρινίσει ότι απολύθηκε από τον Real FM και παράλληλα να ευχαριστήσει τον Νίκο Χατζηνικολάου για τη συνεργασία τους, πληροφορηθήκαμε το γεγονός.

Ο δημοσιογράφος αν και είχε τη μεγαλύτερη ακροαματικότητα στη ζώνη του (8-10 το βράδυ), που έφτανε μέχρι και το 9,3%, απολύθηκε ξαφνικά και δίχως εξηγήσεις από το ραδιοφωνικό σταθμό.

Γνωρίζοντας ότι οι σχέσεις του με τον Νίκο Χατζηνικολάου παραμένουν άψογες, προφανώς ήταν απόφαση των συνεταίρων του σταθμού η απομάκρυνσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά της ιδιοκτησίας, υποστηρίζεται ότι έγιναν συστάσεις στον Σεραφείμ Κοτρώτσο να μην διαφημίζει μέσα από τις εκπομπές του στο σταθμό άλλα ΜΜΕ (και συγκεκριμένα το Action 24 στο οποίο κάνει τηλεοπτικές εκπομπές).

Ωστόσο, από το περιβάλλον του δημοσιογράφου μαθαίνουμε, ότι σαφώς και δεν ήταν ο μοναδικός εργαζόμενος που διατηρεί τηλεοπτική εκπομπή εκτός της μιντιακής “οικογένειας” του Real κι ενώ άλλοι συνάδελφοί του, στο ίδιο ραδιόφωνο, διατυμπανίζουν τις εκπομπές τους, μόνο από εκείνον ζητήθηκε αυτού του είδους η πειθαρχία.

Σχετικά άρθρα