Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι θα χρεώνει από τη Δευτέρα ο ΑΝΤ1 (έγγραφο)

Τι θα χρεώνει από τη Δευτέρα ο ΑΝΤ1 (έγγραφο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΝΤ1, Τηλεόραση,

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί είναι χρεωμένοι μέχρι το λαιμό, γι’ αυτό και προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο ANT1 έστειλε επιστολή προς όλους τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς με την οποία απαγορεύει από τη Δευτέρα 16 Μαΐου να αναμεταδίδουν υλικό από τις εκπομπές και το πρόγραμμά του, αφήνοντας μόνο ελεύθερο προωθητικό υλικό που ο σταθμός επιθυμεί.

Η επιστολή, που έχει ημερομηνία 13 Μαΐου 2016, υπογράφεται από τον Antenna Group Managing Director, Pete Smith.

«Η πρόσβαση θα συνίσταται σε προωθητικά αποσπάσματα που θα επιλέγονται κατά περιόδους καθώς και σε είδος και διάρκεια αποκλειστικά από εμάς κατά τη διακριτική μας ευχέρεια.

Δεν θα χρεώνεστε κάποιο ποσό για την παροχή της άδειάς μας για τη χρήση αυτών των Προωθητικών Αποσπασμάτων, εκτός από τυχόν κόστος παράδοσης.

Αν για οποιοδήποτε άλλο λόγο επιθυμείτε υλικό πρόσθετο ή διαφορετικό από αυτό των Προωθητικών Αποσπασμάτων από το εκπεμπόμενο πρόγραμμά μας του προηγούμενοι 48ωρου από τη ζήτησή σας (τα «Πρόσθετα Επίκαιρα Αποσπάσματα») τότε θα εξετάσουμε το αίτημά σας κι εφόσον κατά τη διακριτική μας ευχέρεια το κάνουμε δεκτό, κάθε λεπτό καθαρής διάρκειας τέτοιων Πρόσθετων Επίκαιρων Αποσπασμάτων θα χρεώνεται με ποσό δύο χιλιάδων (2.000 ευρώ)», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΑΝΤ1.
ANT1
 

 

Σχετικά άρθρα