Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρόταση – βόμβα από το Έψιλον TV για τις τηλεοπτικές άδειες

Πρόταση – βόμβα από το Έψιλον TV για τις τηλεοπτικές άδειες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έψιλον TV, Νίκος Παππάς, Τηλεόραση,

Μια πρόταση – βόμβα γίνεται από τον τηλεοπτικό σταθμό EPSILON για τις τηλεοπτικές άδειες με επιστολή του στον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά.

Η πρόταση αυτή που αλλάζει τα πάντα στο τηλεοπτικό τοπίο αναφέρει ότι η ιδιοκτησία του EPSILON είναι διατεθειμένη να δώσει το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας πανελλαδικής εμβέλειας!

Η πρόταση αυτή χαρακτηρίζεται βόμβα αφού είναι 11 φορές επάνω αφού υπενθυμίζεται ότι όπως είναι γνωστό η τιμή εκκίνησης για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας είναι 3 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση η οποία έχει πρωτοκολληθεί και άρα είναι επίσημο έγγραφο του κράτους έχει σταλεί και στις Βρυξέλλες! Μια τέτοια πρόταση ανεβάζει τον πήχυ και αλλάζει τα δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο και ίσως να οδηγήσει την κυβέρνηση να αναθεωρήσει τις μέχρι τώρα υφιστάμενες απόψεις αφού πλέον τίθεται θέμα δημοσίου συμφέροντος όταν υπάρχει μια τέτοια πρόταση με τόσο υψηλό τίμημα.

Με την επιστολή η ιδιοκτησία του EPSILON ζητεί για κάθε μια από τις άδειες να ορισθεί τιμή εκκίνησης τα 35 εκατομμύρια ευρώ και επίσης ζητείται να τροποποιηθεί η διάταξη που προβλέπει το ποσόν να καταβληθεί εφάπαξ. Επίσης ζητείται να δεσμευθεί το υπουργείο Επικρατείας ότι για το χρονικό διάστημα ισχύος των αδειών δεν θα προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός.

Σχετικά άρθρα