Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τα «Νέα» είδαν τα Panama Papers, αλλά δεν είδαν τον Παπασταύρου

Τα «Νέα» είδαν τα Panama Papers, αλλά δεν είδαν τον Παπασταύρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για The Panama Papers - Όλες οι Αποκαλύψεις, Αντώνης Σαμαράς, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Σταύρος Παπασταύρου,

Δεν θα μπορούσε μία ιστορική εφημερίδα όπως είναι τα «Νέα» να μην ασχοληθεί σήμερα με τα Panama Papers, τη μεγαλύτερη διαρροή πληροφοριών στην ιστορία της δημοσιογραφίας.

11,5 εκατομμύρια έγγραφα αποκαλύπτουν πώς πολιτικοί, επιχειρηματίες και διάφορες διασημότητες «κρύβουν» μεγάλα ποσά μέσω offshore εταιρειών. Όπως μας ενημερώνουν τα «Νέα» του ΔΟΛ:

«Μεταξύ των χιλιάδων ονομάτων και ομάδων συμφερόντων περιλαμβάνονται πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του Βλαντίμιρ Πούτιν, ο πρωθυπουργός της Ισλανδίας Ζίγκμουντουρ Ντέιβιντ Γκουνγκλάγκσον, μέλη της οικογένειας του κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο, μέλη των οικογενειών και συνεργάτες του αιγύπτιου πρώην προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ, του πρώην ηγέτη της Λιβύης Μοαμάρ Καντάφι και του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-Ασαντ…. Αλλά και αθλητές, όπως ο Λιονέλ Μέσι, και διεθνείς μεγαλοπαράγοντες του αθλητισμού, όπως ο Μισέλ Πλατινί».

“Και για τον Παπασταύρου κύριε; Κουβέντα; Γιατί κύριε;”

Σχετικά άρθρα