Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πόλεμος στο MEGA: Σηκώνει μπαϊράκι ο Ψυχάρης για να μην τον πετάξουν εκτός

Πόλεμος στο MEGA: Σηκώνει μπαϊράκι ο Ψυχάρης για να μην τον πετάξουν εκτός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Σταύρος Ψυχάρης,

Οι δύο που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το… Mega (Θεοχάρης Φιλιππόπουλος και Δημήτρης Μάρης) είναι ήδη συνεργάτες των δύο μετόχων του… Mega (Βαρδής Βαρδινογιάννης και Φώτης Μπόμπολας).

Όπως καταλαβαίνετε μένει ένας στην απ’ έξω, ο Σταύρος Ψυχάρης, ο τρίτος μέτοχος του Μεγάλου Καναλιού. Διότι, αν η αύξηση του ΜΚ προχωρήσει κανονικά, το αφεντικό του ΔΟΛ θα μείνει πια με ένα πολύ μικρό ποσοστό στο κανάλι.

Σιγά να μην το άφηνε έτσι ο Σταύρος Ψυχάρης. Και απάντησε λίγο αργότερα (μέσω του δικού του in.gr) στην πρωινή εκδήλωση ενδιαφέροντος του Δημήτρη Μάρη. Δεν τον αναφέρει, μόνο τον περιγράφει, αλλά αυτό είναι συνηθισμένο στα ΜΜΕ του ΔΟΛ, να πετούν ρουκέτες σε… ανώνυμους στόχους.

Ιδού: «Είναι συγκινητική η προσπάθεια γνωστού “στοιχηματζή” χωρίς επιχειρηματικές επιτυχίες να σταθεί αρωγός στην πρωτοβουλία του κ. Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για την εξυγίανση της “Τηλέτυπος ΑΕ”. Αντ’ αυτού, θα ήταν φρονιμότερο να ασχοληθεί με το μέλλον των εταιρειών του στοιχηματικού κλάδου».

Απάντηση από το news247.gr του Δημήτρη Μάρη δεν έχουμε ακόμα, από το πρωί όμως ανεβαίνουν εκεί διάφορα θέματα για τον Σταύρο Ψυχάρη. Όπως για το πόθεν έσχες του ας πούμε. Ξεκίνησε ο πόλεμος.

Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι του Mega πληρώθηκαν την Τετάρτη μόνο το μισό μισθό του Μαρτίου. Κόβονται οι μισθοί στα μισά τους είπαν μέχρι να ολοκληρωθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. Προφανώς οι μέτοχοι τους χρησιμοποιούν και σαν ασπίδα. Ξέρουν αυτοί.

Το μεγάλο πρόβλημα ωστόσο έχει να κάνει με την Όλγα Τρέμη που έστειλε επιστολή πως παραιτείται από την ΕΣΗΕΑ. Μεγάλο πλήγμα για τον κλάδο που δύσκολα, μετά από αυτό, θα αποφύγει την κατάρρευση.

Σχετικά άρθρα