Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βόμβες Χατζηνικολάου για Κυριάκο και τους πολιτικούς εκβιασμούς του ΔΟΛ

Βόμβες Χατζηνικολάου για Κυριάκο και τους πολιτικούς εκβιασμούς του ΔΟΛ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Δικαιοσύνη, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μάκης Βορίδης, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Χατζηνικολάου, Σταύρος Ψυχάρης,

Με ένα σκληρό καρφί κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και του Αντώνη Σαμαρά σχολίασε την αντικατάσταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο Νίκος Χατζηνικολάου.

“Ο Μεϊμαράκης αρνήθηκε να συμμετέχει στον εκβιασμό Παπαγγελόπουλου από «θέμα που σήκωσαν τα έντυπα του ΔΟΛ” σημείωσε χαρακτηριστικά, αφήνοντας αιχμές για την πλήρη υιοθέτηση του περιεχομένου των δημοσιευμάτων από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διόλου τυχαίο δεν είναι ότι μόλις το περασμένο Σάββατο ο γνωστός δημοσιογράφος δέχθηκε σφοδρή επίθεση από το ΔΟΛ του Σταύρου Ψυχάρη, κίνηση η οποία ενέχει έντονο πολιτικό παρασκήνιο (Διαβάστε εδώ)

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υπενθύμισε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης προέρχεται από τη λεγόμενη “καραμανλική” Νέα Δημοκρατία, γεγονός που φανερώνει ανοιχτά τη μετωπική σύγκρουση που υπάρχει με τους ανθρώπους του Μητσοτάκη.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του κ. Μεϊμαράκη, Μάκη Βορίδη, ο οποίος δεν προέρχεται από τη ΝΔ και κινείται πλησίον του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, θεωρήθηκε ο πλέον κατάλληλος για την αποδόμηση Παπαγγελόπουλου και εμμέσως του καραμανλισμού. “Το εγχείρημα αυτό ουσιαστικά αποσκοπεί και στη διατήρηση του “συστήματος” Σαμαρά Αθανασίου που είχε στηθεί στη Δικαιοσύνη επί πρωθυπουργίας του πρώτου” σημειώνουν γαλάζιοι κύκλοι με νόημα παραπέμποντας στις ανοιχτές υποθέσεις που υπάρχουν…

Σχετικά άρθρα