Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παραπληροφόρηση για εισαγγελέα! Εμφανίζουν βίντεο από το Κονγκό ως ελληνικό!

Παραπληροφόρηση για εισαγγελέα! Εμφανίζουν βίντεο από το Κονγκό ως ελληνικό!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Βίντεο, Κονγκό, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες,

Μια σειρά ακροδεξιών blog ανεύθυνων διαχειριστών, από αυτούς που κάνουν εξωτερική πολιτική με… προφητείες και διαδίδουν ασυναρτησίες για να κερδίσουν μερικά κλικ επισκεψιμότητας, “παίζουν” ένα βίντεο στο οποίο -υποτίθεται- «Όχλος λάθρο» τρέπει σε φυγή Αστυνομικούς των ΜΑΤ, όπως γράφουν χαρακτηριστικά.

Οι άθλιοι ακροδεξιοί διασπορείς ψευδών ειδήσεων γράφουν:

Ένα video όπου η εικόνα δείχνει την σκληρή πραγματικότητα στους δρόμους της Αθήνας ανέβηκε το youtoube την 5 Μαρτίου του 2015 …όπου δείχνει μια ομάδα Αστυνομικών των ΜΑΤ να υποχωρεί συντεταγμένα και εν συνεχεία να τρέχουν για να σωθούν από την μανία των Μουσουλμάνων όπως και το τίτλος του video!

Το συγκεκριμένο video δεν έπαιξε στα κανάλια και δεν καταλαβαίνουμε το γιατί…. όταν αντί για πέτρες που πετούν οι “λαθροπρόσφυγες» κάποιοι Αγρότες πέταξαν πορτοκάλια σε υπουργεία και έγιναν πρωτοσέλιδα !

Το video έχει τραβηχθεί απο κινητό τηλέφωνο και ανέβηκε στο διαδίκτυο απο Αμερικανό δημοσιογράφο!

Στην πραγματικότητα το βίντεο δεν είναι από την Ελλάδα, αλλά από το Κονγκό. Δείτε το αυθεντικό βίντεο, όπως υπάρχει στο YouTube:

Τώρα τι έχουν να πουν οι ακροδεξιοί ψεύτες; Εάν τους μαζέψει ο εισαγγελέας θα διαμαρτύρονται δήθεν για “διωγμό της ελευθεροτυπίας;”. Τη διασπορά ψευδών ειδήσεων τι γνωρίζουν; Ξέρουν τι σημαίνει;

Οι ακροδεξιές προβοκάτσιες κύκλων που θέλουν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα μας, δεν θα περάσουν.

Δείτε ένα από τα πολλά δημοσιεύματα σε σάιτ του “χώρου”:

psemata

Σχετικά άρθρα