Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε αναστολή η διαπραγμάτευση των μετοχών του Mega

Σε αναστολή η διαπραγμάτευση των μετοχών του Mega
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel,

Σε αναστολή της διαπραγμάτευσης της μετοχής της «Τηλέτυπος», ιδιοκτήτρια εταιρεία του τηλεοπτικού σταθμού Mega προχώρησε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έκρινε ότι, «σε συνέχεια της από 7.3.2016 ανακοίνωσης της εν λόγω εταιρείας, δε διασφαλίζεται η προστασία του επενδυτικού κοινού και η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών αυτής και αποφάσισε να ζητήσει από το Χρηματιστήριο Αθηνών όπως προβεί σε αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας κατ’ εφαρμογή της παραγράφου 1 του άρθρου 17 του ν.3371/2005.

Οι μετοχές της Τηλέτυπος θα παραμείνουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης μέχρι η ανωτέρω εταιρεία να παράσχει ενημέρωση στο επενδυτικό κοινό για α) τα αποτελέσματα της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, β) τις ενέργειες στις οποίες έχει ήδη προβεί ή προτίθεται να προβεί η Εταιρεία, δοθέντος ότι την 29.2.2016 έχει λήξει η περίοδος χάριτος (waiver) που είχε τεθεί από τις πιστώτριες τράπεζες, και γ) τυχόν άλλες πληροφορίες οι οποίες είναι απαραίτητες για την ορθή πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας «Τηλέτυπος» ορίστηκε νέα σύγκληση του ΔΣ της εταιρείας έως την 11-3-20116.

Η ανακοίνωση της «Τηλέτυπος» έχει ως εξής: «Το Διοικητικό της Συμβούλιο της Τηλέτυπος στην προγραμματισμένη συνεδρίασή του σήμερα με θέμα την πιστοποίηση καταβολής ποσού της από 26.05.2015 αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά ποσόν έως 15.118.950 ευρώ, ανέβαλε την συζήτηση του θέματος για επόμενη συνεδρίασή του έως την 11.3.2016.

Στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα επέλθει συμφωνία μεταξύ των μετόχων, καθώς προ ημερών έληξε η προθεσμία για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ που εκκρεμεί από τον περασμένο Μάιο. Οι μέτοχοι δεν συμμετείχαν ώστε να καταβάλουν τα ανάλογα ποσά.

Σχετικά άρθρα