Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θα κάνει πάταγο: Γυναίκα – κλειδί στο νέο κύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφων

Θα κάνει πάταγο: Γυναίκα – κλειδί στο νέο κύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, Δημοσιογράφοι, Εκβιασμός, Ελληνική Κυβέρνηση, Νέα Δημοκρατία, Σταύρος Ψυχάρης,

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες του tribune λίγες φορές έχουν πέσει έξω. Οι ίδιες αξιόπιστες πηγές λοιπόν, μας ενημερώνουν ότι στο νέο κύκλωμα δημοσιογράφων που φέρονται να εμπλέονται σε εκβιασμούς, το οποίο οσονούπω θα αποκαλυφθεί, βρίσκεται αναμεμειγμένη και γυναίκα δημοσιογράφος.

Μάλιστα, όπως κυκλοφορεί ήδη στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια πρόκειται για γνωστή δημοσιογράφο, η οποία είχε επιτελική θέση σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ωστόσο, επικεντρώνεται στις “καταβολές” της, καθώς και τις σχέσεις της με συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα.

Οι αποκαλύψεις αναμένεται να πυροδοτήσουν νέο τσουνάμι αποκαλύψεων στα ήδη ταραγμένα νερά της διαπλοκής, την ώρα που μαίνεται ανοιχτός ο πόλεμος της κυβέρνησης τόσο με τη ΝΔ που αρκέστηκε να απαντήσει ότι το τιμολόγιο προς τον Μαυρίκο “είναι απλήρωτο”, αποφεύγοντας την “ταμπακιέρα”, όσο και με τον ΔΟΛ και τον Σταύρο Ψυχάρη.

Σχετικά άρθρα