Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιοι ακονίζουν τα μαχαίρια για τη μάχη των τηλεοπτικών αδειών

Ποιοι ακονίζουν τα μαχαίρια για τη μάχη των τηλεοπτικών αδειών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Κουρής, Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, Διαπλοκή, Νίκος Παππάς, Νίκος Χατζηνικολάου, Σωκράτης Κόκκαλης, Τηλεόραση,

Φωτιά έχουν πάρει τα σενάρια για τον επικείμενο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μεγάλοι επιχειρηματίες αναμένεται να καταθέσουν προτάσεις για να εξασφαλίσουν κάποια τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής εμβέλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tribune στην κούρσα των αδειών αναμένεται να κατέβουν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Σωκράτης Κόκκαλης, οι οποίοι έχουν επιδείξει μέχρι στιγμής μεγάλο ενδιαφέρον.

Πέραν αυτών, ερωτηματικό αποτελεί η στάση που θα κρατήσει η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, το όνομα της οποίας είχε “παίξει” δυνατά γύρω από το παιχνίδι με τις τηλεοπτικές άδειες.

Πληροφορίες την ίδια ώρα από τη δημοσιογραφική πιάτσα, αναφέρουν πως παρά το συντηρούμενο μέσω… Τουρκίας από την πλευρά του Νίκου Χατζηνικολάου ενδιαφέρον, το Real Group του Ανδρέα Κουρή δύσκολα θα καταθέσει τελικά πρόταση.

Την ίδια ώρα φαίνεται πως χάνει σημαντικό έδαφος η υποψηφιότητα Γιαννακόπουλου, ο οποίος εδώ και καιρό κινείται προς την κατεύθυνση του μπασίματος στο τηλεοπτικό τοπίο με όχημα τη DPG.

Από τους νυν καναλάρχες, η ομάδα Κυριακού αναμένεται να επιδιώξει την απόκτηση δύο αδειών: μία πανελλαδικής εμβέλειας για τον Ant1 και μία ψυχαγωγική για το Μακεδονία TV.

Οι διαγωνισμοί θα γίνουν με τη μέθοδο των κλειστών προσφορών. Εκτός από τα προαναφερόμενα ονόματα θεωρείται βέβαιο ότι στην πορεία θα εμφανιστούν και άλλα, πολλά περισσότερα και ίσως πιο ηχηρά…

Το κόστος δημοπράτησης θα ανέρχεται στα 3,5 εκατ. ευρώ ανά άδεια και το κάθε κανάλι θα υποχρεούται να έχει κατ’ ελάχιστο 400 εργαζομένους, ενώ τις προσεχείς ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες η αρμόδια Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης αναμένεται να προχωρήσει στο διαγωνισμό.

Σχετικά άρθρα