Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μενεγάκη δεν πάει πουθενά και παραμένει “θρησκεία”

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ALPHA, Ελένη Μενεγάκη, Τηλεόραση,

Για το θρίλερ των τελευταίων εβδομάδων σχετικά με τη συνεργασία της με τον Alpha, αλλά και το ενδεχόμενο να τερματίσει την καριέρα της στην τηλεόραση, μίλησε, για πρώτη φορά, η Ελένη Μενεγάκη.

«Έχετε μεγάλη αγωνία; Μα τι σας απασχολεί;», είπε η Ελένη σε δημοσιογράφους, όταν την ρώτησαν αν φεύγει από τον Alpha και συνέχισε: «αυτά τα λέτε εσείς! Εγώ δεν βγήκα να κάνω έστω ένα νεύμα για το αν ισχύει κάτι ή όχι. Εγώ μένω με το στόμα κλειστό και, όταν είναι να μιλήσω, μιλάω. Για τα πράγματα που έχουν να κάνουν με τις συνεργασίες, υπεύθυνο είναι το κανάλι, δεν είναι δικιά μου δουλειά να κάνω ανακοινώσεις. Δεν θα αλλάξει και κάτι στη ζωή σας αν μάθετε τι θα κάνω εγώ από Οκτώβρη».

Όσο για το αν σκέφτεται να εγκαταλείψει την τηλεόραση; «Φυσικά και θα με δείτε τον Οκτώβρη. Ελπίζω ο κόσμος να με βλέπει και εγώ να είμαι καλά και δυνατή και να έχω κέφι κι όρεξη όπως τώρα, για πολλά χρόνια ακόμα. Ούτε μου περνάει από το μυαλό να αποχωρήσω, είμαι πολύ power ακόμα για να σκέφτομαι τέτοια», απάντησε η ίδια.

Σχετικά άρθρα