Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ούτε τα προσχήματα; Γεύμα Μητσοτάκη – Ψυχάρη μετά τις άδειες

Ούτε τα προσχήματα; Γεύμα Μητσοτάκη – Ψυχάρη μετά τις άδειες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κουμουτσάκος, Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, Διαπλοκή, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Σταύρος Ψυχάρης, Τηλεόραση,

Σε μία κίνηση που έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια προέβη ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος γευμάτισε με τον Σταύρο Ψυχάρη στα γραφεία του ΔΟΛ στην Μιχαλακοπούλου.

Η κίνηση του κ. Μητσοτάκη έχει προκαλέσει αντιδράσεις εντός και εκτός της Συγγρού, καθώς ήρθε μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη θυελλώδη ψηφοφορία στη Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες, στην οποία η νέα ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης τάχθηκε αναφανδόν κατά, με την κυβέρνηση να την εγκαλεί για συγκάλυψη και εξυπηρέτηση της διαπλοκής.

Μάλιστα, στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης επιχειρώντας να “γράψει”, διάβασε μία αλληγορική ιστορία για τις 4 άδειες για εφημερίδες που είχε επιτρέψει ο Ναπολέοντας, για να αποκαλύψει στη συνέχεια ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης πως επρόκειτο για κείμενο που είχε δανειστεί από το Βήμα του Σταύρου Ψυχάρη ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά λοιπόν, γεύμα με το δημοσιογραφικό επιτελείο των εφημερίδων ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ, καθώς και του ραδιοφωνικού σταθμού ΒΗΜΑ FM, είχε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο τραπέζι ήταν ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης, οι διευθυντές του ΒΗΜΑΤΟΣ, Αντώνης Καρακούσης, και των ΝΕΩΝ, Δημήτρης Μητρόπουλος, όπως και οι Στέφανος Τζανάκης, Σήφης Πολυμήλης, Γιάννης Πρετεντέρης, Νότης Παπαδόπουλος και Άρης Ραβανός.

Απουσίαζε εκτάκτως λόγω ασθενείας ο διευθυντής του ΒΗΜΑ FM Βασίλης Χιώτης. Ο Πρόεδρος της ΝΔ προσήλθε λίγο μετά τις 14.00 στα γραφεία του ΔΟΛ στην οδό Μιχαλακοπούλου 80, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, βουλευτή Γιώργο Κουμουτσάκο καθώς και τον διευθυντή του γραφείου του, Μακάριο Λαζαρίδη.

Σχετικά άρθρα