Ισλαμικό ΚράτοςΜετάλλαξη Όμικρον
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λιάγκας τα “έχωσε” στην Εκκλησία για μητροπολίτες με γυναικεία ονόματα! (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, Βίντεο, Γιώργος Λιάγκας, Εκκλησία της Ελλάδος, Ομοφυλόφιλοι, Ορθόδοξη Εκκλησία, Σύμφωνο Συμβίωσης, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

Πήρε φωτιά ο Γιώργος Λιάγκας για το Σύμφωνο Συμβίωσης καθώς ο αρχιεπίσκοπος σχολίασε πως η «ομοφυλοφιλία είναι εκτροπή», γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του παρουσιαστή.

Χωρίς να χάσει την “πάσα” του μακαριότατου πήρε θέση δημόσια από την εκπομπή κάνοντας του επίθεση:

«Αν τον προσέξατε τι είπε, ότι η Εκκλησία έχει κάποια πιστεύω που σου λέει ότι το δικό μας ακροατήριο αυτά θέλει να ακούσει, άρα εμείς αυτό οφείλουμε να πούμε. Να πούμε μερικές αλήθειες, όλοι έχουν την πελατεία τους και η Εκκλησία είναι και μια μπίζνα. Πάνε γράφουνε τις περιουσίες τους στην Εκκλησία… Οφείλουμε λοιπόν την μπίζνα αυτή να την επεκτείνουμε κιόλας. Ως μπίζνα πρέπει να ξέρουμε ότι το ακροατήριό μας θα μείνει πιστό σε μας».

Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη ωστόσο: «Γιατί θεωρείτε την ομοφυλοφιλία εκτροπή όταν είναι γνωστό τοις πάσι ότι η ομοφυλοφιλία ανθεί στους κόλπους της Εκκλησίας; Με γυναικεία ονόματα αποκαλούνται, γιατί δεν τους ξυρίζουν; Άρα δεν το θεωρούν εκτροπή και άρα λένε πράγματα που δεν πιστεύουν για να διατηρήσουν τη μπίζνα! Το σύμφωνο συμβίωσης τους χαλάει την πιάτσα!»

Σχετικά άρθρα