Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απόψε η διακαναλική συνέντευξη Τσίπρα σε Κόντρα, Action 24 και Extra 3

Απόψε η διακαναλική συνέντευξη Τσίπρα σε Κόντρα, Action 24 και Extra 3
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ACTION24, EXTRA 3, Kontra Channel, Άκης Παυλόπουλος, Αλέξης Τσίπρας, Βασίλης Ταλαμάγκας, Μάκης Κουρής,

Σήμερα Τετάρτη στις 21:00 θα προβληθεί η πρώτη διακαναλική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα από τους τηλεοπτικούς σταθμούς Κόντρα, Action 24 και Extra 3.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε τρία μικρά κανάλια εμμένοντας σταθερά στην επιλογή του να συγκρουστεί με τα «μνημονιακά κανάλια της διαπλοκής», όπως αποκαλεί ο ίδιος τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας.

Η συνέντευξη θα μαγνητοσκοπηθεί το μεσημέρι, ενώ οι δημοσιογράφοι που θα πάρουν τη συνέντευξη είναι ο Μάκης Κουρής για το Κόντρα, ο Βασίλης Ταλαμάγκας για το Action 24 και ο Άκης Παυλόπουλος για το Extra 3.

Η συνέντευξη αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στη Βουλη με τις προτάσεις μομφής και την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου που προκάλεσαν οξεία αντιπαράθεση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με την Κυβέρνηση και ειδικά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Σχετικά άρθρα