Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η εφημερίδα kontranews έκανε πρωτοσέλιδο τα “γαλλικά” του Βενιζέλου

Η εφημερίδα kontranews έκανε πρωτοσέλιδο τα “γαλλικά” του Βενιζέλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόστολος Κακλαμάνης, Γιώργος Κουρής, Γιώργος Παπανδρέου, Ευάγγελος Βενιζέλος, Εφημερίδα Kontranews, ΠΑΣΟΚ,

Κρεμάστηκε σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδας και άφησε με το στόμα ανοιχτό τους Έλληνες το πρωτοσέλιδο της kontranews, της εφημερίδας του Γιώργου Κουρή, που αποφάσισε να γράψει τις κουβέντες του Ευάγγελου Βενιζέλου χωρίς… λογοκρισία!

Ενδιαφέρον έχει και το ρεπορτάζ της εφημερίδας, μέρος του οποίου αναδημοσιεύουμε όπως αναρτήθηκε στο kontranews.gr:

Στα χειρότερα καταγώγια της Τρούμπας παραπέμπουν οι σκηνές που διαδραματίστηκαν προχθές στη Βουλή με πρωταγωνιστές τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και το ιστορικό στέλεχος του κόμματος Απόστολο Κακλαμάνη.

Σε κατάσταση παραφροσύνης ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέσυρε από το πνευματικό του οπλοστάσιο ό,τι πιο πεζοδρομιακό διαθέτει αποκαλύπτοντας σε όλο το μεγαλείο το επίπεδο του πολιτικού προσωπικού που μας κληροδότησε η διεφθαρμένη μεταπολίτευση και την κατάντια της πάλαι ποτέ μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

Στην εναγώνια προσπάθειά του να στηρίξει το νομοσχέδιο για τις τράπεζες ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπερέβη και τα έσχατα όρια αθλιότητας χαρακτηρίζοντας το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Απόστολο Κακλαμάνη… «ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟ»!

Ακολουθώντας πρακτικές που παραπέμπουν σε νταβατζήδες της πλατείας Βάθη ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν σεβάστηκε την ιστορική διαδρομή του Απόστολου Κακλαμάνη, ο οποίος πέρασε από τα νευραλγικότερα υπουργεία και ποτέ κανείς δεν διανοήθηκε να τον κατηγορήσει για ένα σκάνδαλο ή να υπαινιχθεί κάτι για τον ανδρισμό του.

Το ήθος και το ύφος του Απόστολου Κακλαμάνη είναι γνωστό στο πανελλήνιο και γιαυτό η γλώσσα που χρησιμοποίησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος προκάλεσε σοκ στον κόσμο και αηδία σε όλους αυτούς που νόμιζαν ότι το σημερινό ΠΑΣΟΚ έχει έστω και κατ΄ελάχιστο σχέση με τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη.

Στη συνέχεια ο Βενιζέλος εισέβαλε στο γραφείο του μοιραίου για τη χώρα πρώην Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου όπου έγινε και εκεί ο χαμός.
Ο Γιωργάκης άκουσε περισσότερα γαλλικά και απ’ αυτά που τον είχε στολίσει ο Σαρκοζί όταν έριξε εκείνη τη φοβερή ιδέα για δημοψήφισμα.
Μόνο στα χέρια δεν ήρθαν οι δύο προσωρινοί συγκάτοικοι του διαλυμένου μορφώματος που λέγεται ΠΑΣΟΚ.

Τα δύο αυτά επεισόδια επιταχύνουν τις εξελίξεις με δεδομένη την απόφαση της πλειοψηφίας των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ να θέσουν αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές ζήτημα αλλαγής ηγεσίας με ταυτόχρονη απόσυρση της στήριξης προς την κυβέρνηση.

Ο Απόστολος Κακλαμάνης μετά το επεισόδιο είχε αποφασίσει να ανεξαρτητοποιηθεί, αλλά τελικά επέλεξε τη σιωπή μέχρι τις Ευρωεκλογές για να μη δώσει άλλοθι στον Βενιζέλο για να του φορτώσει την εξευτελιστική όπως όλα δείχνουν ήττα του ΠΑΣΟΚ.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι το ΠΑΣΟΚ τελείωσε οριστικά και οι δημόσιες συγκρούσεις ανάμεσα στις αντιμαχόμενες φατρίες με τον τρόπο που γίνονται προκαλούν θλίψη γιατί πρόκειται για απόλυτα παρακμιακά συμπτώματα που εξοργίζουν στην κυριολεξία το λαό.

Σχετικά άρθρα