Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έμεσμα Μπογδάνου: Ο Ρουπακιάς θα είναι ράκος – Η μάνα Φύσσα είναι λυτή

Έμεσμα Μπογδάνου: Ο Ρουπακιάς θα είναι ράκος – Η μάνα Φύσσα είναι λυτή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γιώργος Ρουπακιάς, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Μάγδα Φύσσα, ΣΚΑΪ, Χρυσή Αυγή,

Ο όρος έμεσμα είναι το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς για τα όσα είπε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναφερόμενος στον χρυσαυγίτη δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά και τη μητέρα του θύματος με αφορμή την έκρηξη της τελευταίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συγκινήθηκε από το… ανθρώπινο δράμα που ζει ο δολοφόνος με αφορμή το ξέσπασμα της Μάγδας Φύσσα που του πέταξε ένα μπουκάλι, φωνάζοντας ότι δεν θα φύγει από τη ζωή εάν δεν κρεμάσει αυτόν που έσφαξε το παιδί της.

Ο κ. Μπογδάνος, είτε για προσωπική προβολή, είτε λόγω βλακείας – δεν θέλουμε να σκεφτούμε ότι επρόκειτο για επιχείρηση «ξεπλήματος» του μαχαιροβγάλτη φονιά της Χρυσής Αυγής, ανακάλυψε την ανθρώπινη προσέγγιση ενός φονικού από την πλευρά του θύτη.

Πέραν αυτού όμως, χαρακτήρισε «λυτή» την μητέρα του Παύλου Φύσσα που πέταξε το μπουκάλι στον Ρουπακιά, υιοθετώντας τα όσα είπε ο συνήγορός του που αμέσως μετά το περιστατικό στο δικαστήριο φώναξε «να την μαζέψουν».

«Είπαμε για τραμπούκους, η μάνα Φύσσα ξέσπασε, πέταξε το μπουκάλι, ο Ρουπακιάς έχει αρχίσει και -σε τελείως ανθρώπινο επίπεδο- λογικά αυτός ο άνθρωπος πρέπει να είναι ράκος, δεν αντιδρά πια, μόνο ο δικηγόρος του αντέδρασε. Από την άλλη μια μάνα -τα είδατε και χθες- είναι λυτή. Και γερνάει και του λέω δεν θα ησυχάσω αν δεν σε κρεμάσω. Καταλαβαίνετε πως είναι ολίγον κάπως», είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Δείτε το βίντεο

Σχετικά άρθρα