Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτός είναι ο Γάλλος επιχειρηματίας που ψάχνει να αγοράσει κανάλι στην Ελλάδα (φωτο)

Αυτός είναι ο Γάλλος επιχειρηματίας που ψάχνει να αγοράσει κανάλι στην Ελλάδα (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Forbes, Εφημερίδα Το ΒΗΜΑ της Κυριακής, Φρανσουά Ολάντ,

Ο Πάρις Μουράτογλου είναι ο Γάλλος επιχειρηματίας που φέρεται να συζήτησε το ενδεχόμενο επένδυσης στα ελληνικά media προκειμένου να διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει στο χθεσινό Κυριακάτικο «ΒΗΜΑ» ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος, σκιαγραφώντας το προφίλ του γεννημένου στην Αθήνα με μικρασιατική καταγωγή εκατομμυριούχου… Αφού σύμφωνα με τη λίστα του «Forbes» είναι ένας από τους 60 πλουσιότερους γάλλους.

Ο 75χρονος Πάρις Μουράτογλου ήταν ανάμεσα στους επιχειρηματίες που έφερε στην Ελλάδα ο Φρανσουά Ολάντ και ήταν ο μοναδικός – όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο δημοσιογράφος του «ΒΗΜΑτος», που μιλούσε άψογα ελληνικά.

Ο επιχειρηματίας έχει ήδη επενδύσει στην Ελλάδα στην αιολική ενέργεια και σε φωτοβολταικά πάρκα… Ενώ όπως αναφέρει η εφημερίδα – τελευταίως, «Έχει δημιουργήσει επαφές με πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης».

Στο πλαίσιο λοιπόν της επίσημης επίσκεψης του γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα, ο Πάρις Μουράτογλου – σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, συζήτησε με κυβερνητικά στελέχη το ενδεχόμενο της αγοράς τηλεοπτικού καναλιού.

Χωρίς όμως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βγει μπροστά κάποιος έλληνας επιχειρηματίας όπως χαρακτηριστικά καταλήγει το δημοσίευμα, «Εν αναμονή της απόφασης του κ. Μουράτογλου αν θα αγοράσει ή όχι τηλεοπτικό κανάλι ή αν θα συνεργαστεί με κάποιον εγχώριο επιχειρηματία».

paris

Σχετικά άρθρα