Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Πράσινη κάρτα στα “μικρά” κανάλια, κόκκινη σε Mega και ΔΤ

Τσίπρας: Πράσινη κάρτα στα “μικρά” κανάλια, κόκκινη σε Mega και ΔΤ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άκης Παυλόπουλος, Αλέξης Τσίπρας, Βασίλης Ταλαμάγκας, Μάκης Κουρής, ΣΥΡΙΖΑ,

“Ηχηρό ράπισμα στα κανάλια της διαπλοκής που έχουν καταντήσει πληρωμένες ντουντούκες της τρόικας συνιστά η απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη σε τρεις πραγματικά ανεξάρτητους σταθμούς που δεν συνδέονται με τα μεγάλα συμφέροντα και αρνούνται επίμονα να γίνουν όργανα των ξένων τοκογλύφων” γράφει σήμερα η εφημερίδα Kontra προαναγγέλοντας τη διακαναλική συνέντευξη στα λεγόμενα “μικρά” κανάλια.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επέλεξε για την πρώτη του διακαναλική συνέντευξη τους τηλεοπτικούς σταθμούς Kontra, Action 24 και το εθνικής εμβέλειας E- TV για να παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη αυτή την Τετάρτη 2 Απριλίου.

Η συνέντευξη θα παραχωρηθεί στους δημοσιογράφους, Μάκη Κουρή (Kontra), Βασίλη Ταλαμάγκα (Action 24) και Άκη Παυλόπουλο (E-TV) .

Θα μαγνητοσκοπηθεί στις 12.00 το μεσημέρι και θα μεταδοθεί από τους τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς την ίδια ώρα, ταυτόχρονα, στις 9.00 το βράδυ της Τετάρτης.

Όπως σημειώνει το έγκυρο site Typologies.gr ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποκλείσει ήδη την παρουσία του στη ΔΤ, ενώ συνεχίζει και το προσωπικό εμπάργκο στο Mega.

Αντιθέτως, με την ιδιότητα του υποψηφίου της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, θα συμμετέχει στο πανευρωπαϊκό debate που θα διοργανώσει το Euronews, μαζί με τους Jean-Claude Juncker (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα), Martin Schulz (Κόμμα Ευρωπαϊων Σοσιαλιστών), Guy Verhofstadt (Συμμαχία Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη κόμμα), και τον υποψηφίου του Ευρωπαΐκού Πράσινου Κόμματος (José Bové ή Ska Keller). Θυμίζουμε πως η ελληνική κυβέρνηση έχει απαγορεύσει την επίγεια αναμετάδοση του Euronews Greek στην Ελλάδα, οπότε οι πολίτες θα δουν την εκπομπή είτε από το ελεύθερο δορυφορικό σήμα του καναλιού, είτε από τις πλατφόρμες της Nova και του ΟΤΕ TV.

Σχετικά άρθρα