Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιοι νέοι όροι εξετάζεται να μπουν στο ντιμπέιτ Τσίπρα – Μεϊμαράκη

Ποιοι νέοι όροι εξετάζεται να μπουν στο ντιμπέιτ Τσίπρα – Μεϊμαράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Νέα Δημοκρατία, Ντιμπέιτ (Τηλεμαχία), ΣΥΡΙΖΑ,

Σημαντικές τροποποιήσεις ώστε το ντιμπέιτ της Δευτέρας μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να είναι σαφώς πιο ζωντανό και διαφωτιστικό για το εκλογικό σώμα που θα το παρακολουθήσει βρίσκονται επί τάπητος στα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να αποφευχθεί μία νέα «σούπα» όπως αυτή της περασμένης Τετάρτης.

Ως εκ τούτου, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ προσανατολίζονται στο να γίνει απευθείας διάλογος μεταξύ των Αλέξη Τσίπρα και Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με τους δύο πολιτικούς αρχηγούς πιθανότατα να είναι όρθιοι και όχι καθιστοί.

Εξαιρετικά πιθανή θεωρείται η αλλαγή στην ώρα έναρξης της τηλεμαχίας, που αναμένεται τελικά να ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, στις 22:00. Παράλληλα, η διάρκεια του ντιμπέιτ εξετάζεται να είναι δίωρη, ενώ πολύ πιθανό είναι να υπάρχουν και κάποια διαλλείμματα για διαφημίσεις.

Αναφορικά με τους δημοσιογράφους, τις ερωτήσεις αναμένεται να υποβάλλουν και πάλι έξι παρουσιαστές από τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ για τις απαντήσεις των πολιτικών αρχηγών, πιθανότατα να αυξηθεί ο διαθέσιμος χρόνος, καθώς το 1,5 λεπτό κρίθηκε πολύ λίγο και έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Σχετικά άρθρα