Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Όλγα τρέμει τις ερωτήσεις για τις τηλεοπτικές συχνότητες

Η Όλγα τρέμει τις ερωτήσεις για τις τηλεοπτικές συχνότητες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, ΕΡΤ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Ντιμπέιτ (Τηλεμαχία), Όλγα Τρέμη, ΣΥΡΙΖΑ,

Δεν μπόρεσε με τίποτα να κρατηθεί η Όλγα Τρέμη όταν ο Αλέξης Τσίπρας απαντούσε σε ερώτηση δημοσιογράφου για τα κανάλια και πετάχτηκε, με αποτέλεσμα να πάρει πληρωμένη απάντηση.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος του «Ε» Μάκης Γιομπαζολιάς, ρώτησε τον κ. Τσίπρα: «Καλώς θέλετε να πληρώνουν όσοι χρωστούν. Δεν σας προβληματίζει το γεγονός ότι τα κανάλια πληρώνουν κάθε χρόνο 1,5 εκατ. ευρώ, όταν στην Κύπρο είναι μόλις 800.000 ευρώ; Πως διασφαλίζετε ότι τα κανάλια δεν θα περάσουν σε ξένα χέρια;».

Ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε να δίνει την απάντησή του όταν η Όλγα Τρέμη πετάχτηκε και διέκοψε τον κ. Τσίπρα, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να της απαντά: «Έχετε τη μύγα κ. Τρέμη;».

Ακολούθησε μικροένταση ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και την Όλγα Τρέμη, με τον παρουσιαστή να βάζει τελικά τάξη.

Τελικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Είμαι περήφανος που αυτό το ντιμπέιτ διεξάγεται στην ΕΡΤ, την οποία έκλεισε σε μία νύχτα το κόμμα του κ. Μεϊμαράκη. Δεν άνοιξε η ΕΡΤ με την προηγούμενη λογική, των μεγάλων αμοιβών. Δεν μπορεί κάποιοι να τηρούν τους νόμους, και κάποιοι άλλοι να δανείζονται χωρίς να τους τηρούν. Ζητήσαμε να πληρώσουν τα χρωστούμενα».

Σχετικά άρθρα