Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Aυτά είναι τα χρυσά συμβόλαια της Μενεγάκη

Aυτά είναι τα χρυσά συμβόλαια της Μενεγάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελένη Μενεγάκη, Τηλεόραση,

Αναλυτικοί πίνακες που περιγράφουν από το 2001 και μέχρι και σήμερα τα ακριβά συμβόλαια τόσο της Ελένης Μενεγάκη όσο και του Γιάννη Λάτσιου, αλλά και την ήττα που υπέστη η παρουσιάστρια στη μεταξύ τους δικαστική διαμάχη, έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Full life», ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα κέρδη της εταιρίας της Ελένης Μενεγάκη, με τη μητέρα της παρουσιάστριας, που κατέχει το 40%, να εμφανίζει καθαρά κέρδη 584.000 ευρώ τον χρόνο!

Όσον αφορά τα καθαρά κέρδη της εταιρίας κυρίως από χορηγούς, ανέρχονται σε 9,8 εκατομμύρια ευρώ, αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό.

Ενώ στην συνέχεια γίνεται εκτενής αναφορά στις δικαστικές εξελίξεις και την αγωγή που εκδικάζεται μεταξύ τους για το σπίτι των Μελισσίων και όχι μόνο.

Ο πρώην σύζυγος της παρουσιάστριας με την από 11-2-2013 αγωγή του ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ζητούσε από την Ελένη Μενεγάκη να του καταβάλει το ποσό των 1.626.438,90 ευρώ!

Περίπου δυόμισι χρόνια αργότερα, η πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνει τον Γιάννη Λάτσιο. Κατά τα λεγόμενα του Full life, η παρουσιάστρια καλείται να του καταβάλει ποσό 1.011.133,40 ευρώ, ασκώντας όμως έφεση κατά της απόφασης.

Σχετικά άρθρα