Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκπομπή για τις Ένοπλες Δυνάμεις επιστρέφει στην ΕΡΤ

Εκπομπή για τις Ένοπλες Δυνάμεις επιστρέφει στην ΕΡΤ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημόσια Τηλεόραση, Διονύσης Τσακνής, ΕΡΤ, Πάνος Καμμένος, Τηλεόραση,

Εκπομπή για το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων, που θα προβάλλεται στη νέα ΕΡΤ, προανήγγειλε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή.

Παράλληλα, ανακοίνωσε την επιστροφή των ΑΝΕΛ στις πολιτικές συζητήσεις που διεξάγονται στα στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης.

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε, ακόμη, την υποστήριξη του στην πρωτοβουλία του κ. Τσακνή να δημιουργήσει συμβούλια περιφερειών, όπου θα προβάλλονται οι θέσεις κάθε περιφέρειας.

«Για την πορεία της επανένταξης των εργαζομένων στη δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία, για την λειτουργία όλων των περιφερειακών σταθμών και οσονούπω για τη λειτουργία -μετά την αποκατάσταση των όποιων τεχνικών προβλημάτων- της ΕΡΤ3», ενημέρωσε ο πρόεδρος της ΕΡΤ τον κ. Καμμενό, ενώ ζήτησε τις προτάσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την ανεξαρτησία της δημόσιας τηλεόρασης.

«Υπάρχουν ολόκληρες περιοχές στον Έβρο όπου τοποθετήθηκαν σταθμοί αναμετάδοσης και ”τυφλώθηκαν” οι Έλληνες πολίτες από ενημέρωση στα ελληνικά», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, σχολιάζοντας το διάστημα από το κλείσιμο της ΕΡΤ μέχρι την επαναλειτουργία της και συνέχισε λέγοντας πως «η προπαγάνδα η οποία έγινε αυτό τον καιρό, οφείλεται στο ότι κάποιοι, αποφάσισαν για κομματικά συμφέροντα, να κλείσουν τη δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία».

«Αυτό αποκαθίσταται άμεσα, και θεωρώ ότι είναι πρωταρχική υποχρέωσή μας να καλύψουμε την ανάγκη ενημέρωσης του συνόλου των Ελλήνων πολιτών σε όλη την ελληνική επικράτεια, όπως επίσης και των Ελλήνων ναυτικών, από την περιοχή της Νοτίου Κρήτης μέχρι του Σουέζ, όπου δεν ακουγόταν ελληνική φωνή λόγω του ότι έκλεισε ο σταθμός της Κρήτης. Αυτά είναι δύο μικρά σχόλια που δείχνουν και την εθνική σημασία της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ», προσέθεσε.

Σχετικά άρθρα