Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΣΚΑΪ το τερμάτισε για τα χρέη για τις τηλεοπτικές άδειες (βίντεο)

Ο ΣΚΑΪ το τερμάτισε για τα χρέη για τις τηλεοπτικές άδειες (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ΣΚΑΪ, Τηλεόραση,

Σε ανένδοτο πόλεμο κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά έχουν επιδοθεί από χθες όλα τα κανάλια με αφορμή τα 40 εκατ. ευρώ που καλούνται να πληρώσουν άμεσα οι τηλεοπτικοί σταθμοί για τις πανελλαδικές συχνότητες που τους έχει παραχωρήσει το κράτος.

Ο ΣΚΑΙ από το πρωί, τόσο μέσω του ραδιοφώνου του όσο και της τηλεόρασης έχει δώσει ρεσιτάλ. Ενδεικτικό είναι το ρεπορτάζ που παρουσίασε ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπεσκένης. Την ώρα που έδινε το ρεπορτάζ του ο δημοσιογράφος το super έγραφε «Ατόπημα Νίκου Παππά» και σε αυτό αναφερόταν ότι η κυβέρνηση απαιτεί χρήματα που δήθεν έχουν ήδη καταβληθεί, παραπέμποντας σε συμψηφισμούς με τη διάθεση τηλεοπτικού χρόνου στα κόμματα.

Από που και ως που οι κρατικές συχνότητες και τα χρέη για αυτές μπορούν να συμψηφιστούν με τα χρέη των κομμάτων είναι κάτι που μας ξεπερνά εδώ στο tribune.

Από την πλευρά του Μαξίμου πάντως τονίζεται ότι «τελευταία φορά που υπογράφτηκαν παρόμοιες αποφάσεις καταβολής ανταλλαγμάτων ήταν από τον τότε Υπουργό Επικρατείας κ. Παντελή Καψή για τα έτη μέχρι το 2010 και από τότε μέχρι σήμερα δεν εκδόθηκε καμία σχετικά απόφαση».

Δείτε το σχετικό βίντεο από το 40.00 και μετά ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα