Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το “τερμάτισε” ο Μπογδάνος – Δείτε πώς κάλυψε τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα!

Το “τερμάτισε” ο Μπογδάνος – Δείτε πώς κάλυψε τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Διαδηλωτές, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Πλατεία Συντάγματος, ΣΚΑΪ, Συλλαλητήρια,

Είναι κρίμα, για ένα μορφωμένο παλικάρι όπως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος να εκπέμπει τέτοιες ανοησίες, βεβαίως από τον ΣΚΑΪ.

Ο δημοσιογράφος έγραψε κάτω από την εικόνα της συγκέντρωσης:

“Σχεδόν Περονισμός: Φιλοκυβερνητικό συλλαλητήριο εναντίον των Ούνων, των Λατίνων και των Φράγκων σε Αθήνα και Συμβασιλεύουσα”.

Κωνσταντίνε, επειδή είσαι ένας από τους λίγους δημοσιογράφους που έχουν ανοίξει βιβλία σε αυτό τον τόπο, είναι κρίμα και άδικο για εσένα να θέτεις τις γνώσεις σου στις υπηρεσίες “γραμμών” που “υπηρέτησαν” τους Ούνους, τους Λατίνους και τους Φράγκους σαν γνήσιοι Γασμούλοι…

bogdanos

Ο Περονισμός είναι πολιτικό κίνημα της Αργεντινής που πήρε το όνομά του από τον πρώην Πρόεδρο της χώρας, στρατηγό Χουάν Ντομίνγκο Περόν. Ο Περονισμός στηρίζεται σε τρεις πυλώνες: Κοινωνική Δικαιοσύνη, Οικονομική Ανεξαρτησία και Εθνική Κυριαρχία. Πολλοί θεωρούν τον Παπανδρεϊσμό στην Ελλάδα (τον ανδρεοπαπανδρεϊσμό) ως ελληνική εκδοχή του Περονισμού. Όπως στην Ελλάδα οι νεοφιλελεύθεροι προσπάθησαν να ταυτίσουν τον ανδρεοπαπανδρεϊσμό με τον “λαϊκισμό”, το ίδιο έκαναν και στην περίπτωση του Περονισμού και έτσι το εννοεί, προφανώς, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο Περονισμός αν και έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, θα μπορούσε να θεωρηθεί “συγγενής” του αριστερού εθνικισμού της γαλλικής Επανάστασης, αυτό που ονομάζουμε σήμερα πατριωτικό σοσιαλισμό.

Ο Περονισμός δεν έχει σχέση με τον μαρξιστικό σοσιαλισμό (κομμουνισμό).

Σχετικά άρθρα