Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φίμωσαν τον ανταποκριτή της ΔΤ στη Μόσχα επειδή είναι… εκτός γραμμής!

Φίμωσαν τον ανταποκριτή της ΔΤ στη Μόσχα επειδή είναι… εκτός γραμμής!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Δημήτρης Λιάτσος, Δημόσια Τηλεόραση, Ουκρανία,

Δριμύ κατηγορώ  εξαπέλυσε ο ανταποκριτής της Δημόσιας Τηλεόρασης στη Μόσχα, Δημήτρης Λιάτσος, για την απόφαση του καναλιού όχι μόνο να μην τον στείλει σε αποστολή στην Ουκρανία αλλά ούτε καν να τον καλέσει στο στούντιο.

Αντιθέτως, προτιμήθηκαν δημοσιογράφοι που στήριξαν πλήρως τις θέσεις της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως ο Νίκος Φραγκάκης και ο Δημήτρης Απόκης – τον οποίο ο Λιάτσος χαρακτήρισε Voice of America.

Το θέμα δεν αφορά προφανώς μόνο την αυτοαποκαλούμενη «Δημόσια Τηλεόραση» αλλά το σύνολο των ελληνικών καναλιών που αποφάσισαν να μην στείλουν ανταποκριτές για ένα ζήτημα που εξελίσσεται στο θέμα της δεκαετίας και το οποίο θα κρίνει και τη θέση της Ελλάδας σε ευρύτερες γεωπολιτικές εξελίξεις.

Ο Δημήτρης Λιάτσος ήταν ο πρώτος Έλληνας δημοσιογράφος που μας “άνοιξε τα μάτια”, μιλώντας για νεοναζί στην Ουκρανία και ναζιστικό πραξικόπημα. Η στάση αυτή, προφανώς, δεν είναι αρεστή και γι’ αυτό τον φίμωσαν. Ωστόσο, ο ελληνικός λαός, χάρη στα διαδικτυακά Μέσα Ενημέρωσης, έχει πλήρως ενημερωθεί για το τι πραγματικά συμβαίνει στην Ουκρανία.

Σχετικά άρθρα