Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απολύεται ή απολύει;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απολύεται ή απολύει;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ALPHA, ΑΝΤ1, Βίντεο, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Ντέπυ Γκολεμά, Σπίτι μου Σπιτάκι μου, Τα Καρντάσιανς, Τηλεόραση,

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Τα Καρντάσιανς” του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στο θέμα των απολύσεων που της χρεώνουν.

«Όταν απολύεις, πρέπει να βρεις και αντικαταστάτη! Αυτό δεν πρέπει να το σκεφτούμε; Για να απολύω, έρχονται άλλοι άνθρωποι. Όταν απολύεις κάποιον πρέπει να σκεφτείς και ποιον θα βάλεις στη θέση του, άρα διπλή δουλειά, γιατί να το κάνει κάποιος αυτό;»

Στην ερώτηση για το αν είναι σκληρή, απάντησε:

«Το να έχεις απαίτηση να έχει ο άλλος πάθος για τη δουλειά του και να είναι στην ώρα του είναι σκληρό; Τότε ναι, είμαι σκληρή. Κανονικά, με όλα αυτά που γράφονται, θα έπρεπε να έχω αυτές τις απαιτήσεις θα έπρεπε να είμαι σκληρή. Αλλά δεν είμαι και δεν το κάνω, γιατί θα χάσω τον χαρακτήρα μου και δεν αξίζει. Πάνω απ’ όλα με την δουλειά απαντάς και ό,τι και να πω η σκόνη δεν θα φύγει…», τόνισε.

Ακόμα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφηγήθηκε και το περιστατικό που συνέβη στο Κολωνάκι με την Ντέπυ Γκολεμά, ενώ για τις φήμες που ήθελαν την εκπομπή της, “Σπίτι μου, Σπιτάκι μου” στον ALPHA να κόβεται, είπε:

«Δεν κόβεται η εκπομπή, δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα.Κανείς από το κανάλι δεν μου έχει πει ότι είναι δυσαρεστημένος από την απόδοση».

Σχετικά άρθρα