ΤζιχαντιστέςΒαλκάνια
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το “Πάμε Πακέτο” που θα μας κάνει να κλάψουμε

Το “Πάμε Πακέτο” που θα μας κάνει να κλάψουμε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το “Πάμε Πακέτο” και η Βίκυ Χατζηβασιλείου στη τελευταία εκπομπή της χρονιάς, την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, στις 21:45 στον Alpha θα μας προκαλέσει ρίγη συγκίνησης.

1ο Πακέτο

Το πρώτο πακέτο θα μας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο, σε μια από τις «μαύρες» σελίδες της σύγχρονης ιστορίας και θα συγκλονίσει με την ιστορία ζωής ενός ανθρώπου που επιθυμεί, για πρώτη φορά, να έρθει σε επαφή με την οικογένειά του.

Αϊβαλί 1922. Οι Τούρκοι προχωρούν σε άτακτη υποχώρηση του ελληνικού στρατού, γεγονός που θα προκαλέσει καταστροφές, σφαγές και λεηλασία περιουσιών. Τα περισσότερα γυναικόπαιδα μπαίνουν στα καράβια και καταφεύγουν στην Λέσβο και από εκεί σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Σ’ ένα από αυτά τα καράβια μπαίνει και η Ελένη με τα οκτώ παιδιά της. Ο τελευταίος άνθρωπος που χαιρετά είναι ο αδελφός της.

Αθήνα 2014. Ένα πακέτο, 92 χρόνια μετά, έρχεται να συνεχίσει την ιστορία από εκεί που «πάγωσε» ο χρόνος. Ο καημός του αποστολέα, που έχει βάλει σκοπό ζωής να βρει το «αίμα» του, φτάνει στο τέλος μετά από ένα ατέρμονο ταξίδι αναζήτησης. Άραγε οι παραλήπτες έχουν χώρο για εκείνον στη ζωή τους;

2ο Πακέτο

Αποστολέας του δεύτερου πακέτου είναι μια γυναίκα που έρχεται από την Κύπρο, με μοναδικό σκοπό να συναντήσει τον αδελφό της, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται τα τελευταία 20 χρόνια. Από πολύ μικρά, τα δύο αδέλφια έζησαν αλλεπάλληλες απογοητεύσεις, αφού η μοίρα τους δοκίμασε αμέτρητες φορές.

Έμειναν ορφανά, βίωσαν τον εγκλεισμό σε ιδρύματα, αλλά και την βία από ανάδοχους γονείς. Τα λίγα χρόνια που έζησαν μαζί μετά την ενηλικίωσή τους, τους χάρισαν και τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

Ξαφνικά, όμως, δημιουργήθηκε ένα τεράστιο κενό απουσίας. Η Ηλιάνα στέλνει αυτό το πακέτο κι εύχεται ο αδελφός της να βρίσκεται στη ζωή. Τον χρειάζεται όσο κανέναν, σε αυτή τη φάση της ζωής της.

Πώς θα αντιδράσει όταν μάθει ότι ο αδελφός της είναι άστεγος κι έμεινε για 18 ημέρες χωρίς φαγητό;

Ποια είναι η τραγική ιστορία του παραλήπτη που τον οδήγησε σε αυτό το σημείο; Μια ιστορία που θα συγκλονίσει!

Σχετικά άρθρα