Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άνδρας έπαθε κάταγμα πέους ενώ κοιμόταν – Παραμόρφωση «μελιτζάνας»

Άνδρας έπαθε κάταγμα πέους ενώ κοιμόταν – Παραμόρφωση «μελιτζάνας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Τυνησία,

Ένας άτυχος άνδρας χρειάστηκε να υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση καθώς έσπασε το πέος του σε δύο σημεία ενώ κοιμόταν – γεγονός που τον άφησε με μια παραμόρφωση.

Ο ανώνυμος 27χρονος άνδρας από την Τυνησία στριφογύριζε στον ύπνο του, ενώ είχε στύση πέους με αποτέλεσμα να ακουστεί ένας ήχος σπασίματος και να ακολουθήσει αφόρητος πόνος στα γεννητικά του όργανα.

Παρά τα ανησυχητικά συμπτώματα, ο ασθενής περίμενε 36 ώρες για να πάει σε νοσοκομείο.

«Τα κατάγματα του πέους, αν και σπάνια, απαιτούν επείγουσα χειρουργική φροντίδα λόγω των δυνητικά σοβαρών συνεπειών τους», έγραψαν οι συγγραφείς της μελέτης που δημοσιεύθηκε στο «International Surgery of Case Reports».

Αφού οι γιατροί χορήγησαν στον άνδρα γενική αναισθησία, διαπίστωσαν ότι όντως υπέστη δύο κατάγματα, μεγέθους 7 χιλιοστών και 10 χιλιοστών αντίστοιχα.

Οι γιατροί παρατήρησαν σημαντικό πρήξιμο του πέους, «απόκλιση προς τα δεξιά» και θρόμβο αίματος στη βάση.

Παρουσιάστηκε επίσης μια παραμόρφωση «μελιτζάνας» κατά την οποία το πέος διογκώνεται και γίνεται μωβ, όπως η μελιτζάνα, γεγονός που υποδηλώνει ότι είχε υποστεί κάταγμα ή σπάσιμο.

Ενώ το πέος είναι τεχνικά χωρίς οστά, η λέξη «κάταγμα» χρησιμοποιείται για να περιγράψει η ρήξη του ενός ή και των δύο πετάλων του ελυτροειδούς χιτώνα, των ινωδών επικαλύψεων που περιβάλλουν τα σηραγγώδη σώματα του πέους.

Προκαλείται από την ταχεία αμβλεία δύναμη σε ένα πέος σε στύση, συνήθως κατά τη διάρκεια της κολπικής επαφής ή τον επιθετικό αυνανισμό.

Η περίπτωση του άνδρα από την Τυνησία είναι ιδιαίτερα σπάνια καθώς το κάταγμα στο πέος του έγινε κατά τη διάρκεια του ύπνου του.

Σχετικά άρθρα