Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Bed&Bath: Εκπτώσεις έως 50% σε όλα τα είδη για υπνοδωμάτιο και μπάνιο

Bed&Bath: Εκπτώσεις έως 50% σε όλα τα είδη για υπνοδωμάτιο και μπάνιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Bed&Bath, Εκπτώσεις,

Η φετινή περίοδος των καλοκαιρινών εκπτώσεων ξεκινάει και η BED&BATH σας καλεί να επωφεληθείτε από τις μοναδικές τιμές που θα ισχύουν καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκπτωτικής περιόδου.

Από 14 Ιουλίου έως και 31 Αυγούστου επισκεφτείτε τα αγαπημένα σας καταστήματα και το e-shop της BED&BATH www.bedandbath.gr και εξοπλιστείτε με όλα τα απαραίτητα για το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο σας, με έκπτωση που φθάνει το 50%.

Στην BED&BATH μπορείτε να βρείτε κρεβάτια, στρώματα, παπλώματα, επιστρώματα, κεφαλάρια και άλλα είδη για το υπνοδωμάτιο. Πλούσια είναι και η συλλογή λευκών ειδών σε ελκυστικές τιμές, για να ντύσετε το υπνοδωμάτιό σας με style.

Μπορείτε ακόμα να επωφεληθείτε από τις μοναδικές τιμές της BED&BATH και στα είδη μπάνιου, όπως αφράτες πετσέτες και μπουρνούζια, χαλάκια και κουρτίνες μπάνιου και να επιλέξετε κορυφαίας ποιότητας απορροφητικές πετσέτες θαλάσσης από 100% βαμβάκι σε μοναδικά σχέδια και με ανεξίτηλα χρώματα.

Μπείτε στο eshop της Bed&Bath και κάντε τις αγορές σας με εκπτώσεις έως 50% εδώ: Bed&Bath e-shop

Σχετικά με την Bed&Bath:

Η ιστορία της Bed & Bath ξεκίνησε το 1992 με την επωνυμία Cannon Home Fashion και την αντιπροσώπευση της ομώνυμης φίρμας στην Ελλάδα. Το 2003 η εταιρία μετονομάστηκε σε Bed & Bath, εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων της με φίρμες όπως FIELDCREST, WAVERLY, CHARISMA, MOLINA, JOUTSEN, KING KOIL USA και ενδυναμώνοντας την παρουσία της με νέα σημεία πώλησης εταιρικά και franchise. Σήμερα η εταιρεία λειτουργεί με 25 σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Cover1

Σχετικά άρθρα