Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ψηφιακές Γειτονιές: Η καλύτερη μαμαδο-blog παρέα στο ίντερνετ

Ψηφιακές Γειτονιές: Η καλύτερη μαμαδο-blog  παρέα στο ίντερνετ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Πιλάβιος, Ψηφιακές Γειτονιές,

Τα παλιά χρόνια οι γονείς βασίζονταν στην οικογένεια, στους φίλους και στη γειτονιά για να πάρουν πληροφορίες, βοήθεια και υποστήριξη.

Σήμερα που ζούμε σε μεγάλες πόλεις, που η οικογένεια και οι φίλοι μας είναι μακριά και που δουλεύουμε όλη μέρα, η νέα γειτονιά είναι το internet και το blogging.

Το blogging είναι το μέσο για να μοιραστούν όλοι τις σκέψεις τους, να εμπνευστούν, να γνωρίσουν ανθρώπους, απόψεις, ιδέες.

Είναι μία διέξοδος από τα καθημερινά άγχη και δίοδος επικοινωνίας που, εκτός από εκτόνωση, προσφέρει και λύσεις σε προβλήματα.

Άλλωστε, όταν ο γονέας μπλοκάρει, ξεκινάει να…blog-άρει!

Οι γειτονιές που δημιουργούνται στο διαδίκτυο δεν είναι ουτοπία.

Η επαφή ανάμεσα σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τις ίδιες προκλήσεις είναι ανεκτίμητη και η δύναμη της ομάδας μεγάλη.

Η ανάγκη για γνώση, επαφή, εξέλιξη “έχτισε” τις “Ψηφιακές Γειτονιές”,για πρώτη χρονιά, στις 20 Απριλίου 2013.

Σήμερα, οι “Ψηφιακές Γειτονιές” εξελίσσονται για να προσφέρουν περισσότερη γνώση και να χαρίσουν νέες ανεκτίμητες εμπειρίες.

Στις 4-5 Απριλίου 2014 η παρέα από τις Ψηφιακές Γειτονιές θα οργανώσουν διήμερη εκδήλωση με θέμα: “Μεγαλώνοντας (σ)το αύριο”.

Oι Ψηφιακές Γειτονιές 2014 είναι μια διήμερη εκδήλωση ώστε να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες γνώσης!

Η πρώτη ημέρα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη σε εκπαιδευτικά workshops όπως φωτογραφία, δημιουργική γραφή, βασικές αρχές των Social Media που θα απευθύνονται ξεχωριστά στους «πρωτάρηδες» και τους «βετεράνους» του blogging από έμπειρους επαγγελματίες.

Η δεύτερη ημέρα έχει πλήθος από πρωτότυπες και καινοτόμες εκδηλώσεις και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες ομιλίες και panels.

Ομιλητές και bloggers επιλεγμένοι για τη ψηφιακή τους και όχι μόνο, δράση σε διάφορους τομείς θα βρίσκονται εκεί για να παρουσιάσουν την ιστορία τους, να εμπνεύσουν με το έργο τους και ίσως και να «διδάξουν» με την πορεία τους.

Όπως o αγαπημένος και γνωστός σε όλους Νίκος Πιλάβιος με τον Παραμυθά του, η Σοφία Μαντουβάλου, ο Κίμων Φραγκάκης από το andro.gr, ο Βασίλης Βαρδάκας και ο Βλάσης Μαρωνίτης από τις εκδόσεις KeyBooks, η Αννούσα Μελά από το Mystleforecast.gr, η Αθηνά Πάνου από το Sugarbuzz.gr, η Esther Van De Pall από το Babyccino αλλά και bloggers όπως από διάφορους χώρους ενδιαφέροντος όπως το food, fashion αλλά και φυσικά parents blogging!

Πρόσφατα άρθρα