Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τα 7 πιο δημοφιλή ονόματα σκύλων

Τα 7 πιο δημοφιλή ονόματα σκύλων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σκύλος,

Έχετε υιοθετήσει ένα όμορφο σκυλάκι αλλά δεν ξέρετε τι όνομα θα του δώσετε.

Έχουμε κάνει μια λίστα με τα 7 πιο δημοφιλή ονόματα σκύλων για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο.

1. Μπάντι

Το “Μπάντι” σημαίνει “φιλαράκος”, οπότε είναι ιδανικό για την ονοματοδοσία του αγαπημένου σας σκύλου. Είναι γλυκό και κατάλληλο για όλες τις ράτσες. Να θυμίσουμε ότι μετά την ταινία “Air Bud”, το όνομα αυτό έγινε ακόμη πιο δημοφιλή.

2. Μόλι

Το “Μόλι” θα λέγαμε ότι είναι το θηλυκό ισοδύναμο του “Μπάντι”. Είναι τόσο γλυκό όνομα που πραγματικά είναι κατάλληλο για μικρά αλλά και μεγάλα μεγέθη σκύλων. Είτε έχετε ένα Τσιουάουα, είτε έχετε ένα Ροτβάιλερ, το “Μόλι”, θα πρέπει σίγουρα να είναι υποψήφιο στη λίστα των πιθανών ονομάτων.

3. Ντιούκ

Ντιούκ = Δούκας. Είναι ένα πολύ κλασικό όνομα και ταιριάζει περισσότερο σε ράτσες μεγαλόσωμες όπως είναι τα Λαμπραντόρ Ριτρίβερ. Ωστόσο αν έχετε ένα μικρόσωμο σκυλάκι με έντονο βασιλικό χαρακτήρα όπως το Γιορκσάιρ Τεριέ, τότε μην το σκέφτεστε καθόλου, το όνομα του πάει γάντι. Βέβαια, το θηλυκό μπορείτε να το ονομάσετε “Duchess” ή “Δούκισσα”.

4. Λόλα

Αν ψάχνετε για θηλυκό όνομα σκύλου, το “Λόλα” θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή. Είναι ένα από τα πιο trendy ονόματα για κατοικίδια. Είναι αρκετά διασκεδαστικό και χαριτωμένο όνομα. Το σίγουρο είναι ότι θα φέρει χαμόγελα στην παρέα σας κάθε φορά που θα σας ακούνε να προσφωνείται έτσι το κατοικίδιο σας.

5. Λούσι

Ένα άλλο δημοφιλές όνομα για θηλυκό σκύλο είναι το “Λούσι”. Αυτό το παιχνιδιάρικο όνομα κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει δημοφιλή για πολλά χρόνια ακόμα.

6. Σαμψών

Αν έχετε ένα δυνατό και μεγάλο σκύλο και θέλετε να του δώσετε ένα όνομα δυναμικό, τότε η πιο καλή επιλογή είναι το “Σαμψών”. Το όνομα αυτό συνδέεται με τη δύναμη, καθώς και τα μακριά μαλλιά. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για σκύλους με μακριά χαίτη, όπως είναι το Μπομπτέιλ (Παλιό Αγγλικό Τσοπανόσκυλο). Από την άλλη, αν διαθέτετε χιούμορ θα μπορούσατε να ονομάσετε έτσι το μικροσκοπικό σας σκυλάκι.

7. Μπέλλα

Το “Μπέλλα” είναι ιταλική λέξη και σημαίνει “όμορφη”. Κατάλληλο για τα εντυπωσιακά Βαϊμαράνερ ή για τα χαριτωμένα Πομεράνιαν.

Η συμβουλή μας

Είναι σημαντικό να δώσουμε στο κατοικίδιό μας ένα όνομα που θα του ταιριάζει, έτσι ώστε μέσα από αυτό να αναδικνύονται τα μοναδικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητά του.

Αλήθεια ποια είναι τα αγαπημένα σας ονόματα σκύλων; Έχετε κάποιο κατοικίδιο; Περιμένουμε τα σχόλιά σας!

Σχετικά άρθρα