Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εθισμένος στη μεθαδόνη ο Χίτλερ – Νέες αποκαλύψεις

Εθισμένος στη μεθαδόνη ο Χίτλερ – Νέες αποκαλύψεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αδόλφος Χίτλερ, Εύα Μπράουν, Μεθαδόνη, Μπενίτο Μουσολίνι,

Πιπεράτες λεπτομέρειες για τον εθισμό του Χίτλερ στη μεθαδόνη αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ερχόταν σε ερωτική επαφή με την Εύα Μπράουν φέρνουν στο φως της δημοσιότητας έγγραφα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.

Ο άνθρωπος που αιματοκύλησε ολόκληρο τον πλανήτη έπαιρνε την ημέρα περισσότερα από 47 φαρμακευτικά σκευάσματα, ενώ θεωρούσε τη μεθαδόνη αντίδοτο για την κόπωση. Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα του ταξιδιού του Αδόλφου Χίτλερ στην Ιταλία το καλοκαίρι του 1943 στο οποίο είχε συναντηθεί με τον Μπενίτο Μουσολίνι.

Ο Χίτλερ σύμφωνα με τα επίμαχα έγγραφα πριν τη συνάντηση είχε λάβει τεράστια δόση μεθαδόνης, με αποτέλεσμα να μιλάει ακατάπαυστα για πάνω από 2 ώρες.

Η εκκεντρικότητα και η ιδιομορφία του Χίτλερ επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά με αφορμή την Εύα Μπράουν.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους έρχονταν σε ερωτική επαφή χωρίς να βγάζουν τα ρούχα τους και να αγγίζονται σε γυμνά σημεία του σώματός τους, καθώς ιο ίδιος ήταν μικροβιοφοβικός. Σύμφωνα με τα επίμαχα στοιχεία ο Χίτλερ είχε τέτοια ψύχωση με την καθαριότητα που δεν άφηνε κανέναν, συμπεριλαμβανομένης και της Μπράουν, να τον πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη του μισού μέτρου.

Οι ισχυρισμοί αυτοί είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την ομιλία του συγγραφέα, Μάρτιν Έιμις, στο Φεστιβάλ Λογοτεχνίας στο Τσέλτεναμ της Μεγάλης Βρετανίας.

«Η σεξουαλικότητα αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά των ανθρώπων και μέσω αυτής μπορείς να γνωρίσεις τον άλλον. Γνωρίζοντας αν είναι παντρεμένος, ομοφυλόφιλος ή οτιδήποτε άλλο, μαθαίνεις ποιον έχεις απέναντί σου. Δεν θέλω να φανώ προκατειλημμένος επιπόλαιος, αλλά πιστεύω ότι γνωρίζουμε τόσο λίγα πράγματα για το Χίτλερ διότι η σεξουαλικότητά του αποτελεί ένα τεράστιο κενό. Αντίθετα π.χ. από τον Στάλιν ή τον Μάο, για τους οποίους έχουμε μία εικόνα, αυτή της κυριαρχίας στην ερωτική τους ζωή, για το Χίτλερ δεν έχουμε απολύτως τίποτα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο συγγραφέας, ενώ στη συνέχεια ανέλυσε τις τρεις θεωρίες για το Χίτλερ από τις οποίες καμία δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Η μία τον εντάσσει στην «κανονικότητα». «Αλλά μπορεί να φανταστεί κανείς την Μπράουν να καπνίζει τσιγάρο μετά την ερωτική πράξη ή τον Χίτλερ κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών; Μάλλον όχι είναι η απάντηση» σχολιάζει ο Έιμις.

Η δεύτερη θεωρία τον εκλαμβάνει ως ασέξουαλ ενώ η Τρίτη ως διεστραμμένο. Μάλιστα όσοι υποστηρίζουν ότι ο Χίτλερ εντάσσεται στην Τρίτη κατηγορία, αναπτύσσουν θεωρίες για κοπροφαγία και ό,τι αφορούσε ανθρώπινα – και όχι μόνο – περιττώματα.

«Για να ισχυριστεί κάτι τέτοιο ωστόσο κανείς χρειάζονται στοιχεία και στοιχεία δεν υπάρχουν» ανέφερε ο συγγραφέας και κατέληξε: «Φαντάζομαι την Εύα σε απόσταση να σηκώνει τη φούστα της και αυτό να είναι αρκετό για τον Χίτλερ ώστε να έρθει σε οργασμό».

Σχετικά άρθρα